Şimdi Ara

Windows 7 Starting Windows'da Takılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakin zamanda bilgisayarım çöktü bende windows 7 format atmaya calıştım fakat bir sorun yaşıyorum ilk olarak bilgisayarı açıyorum sonra biosa girip cd dvd ye ayarlıyorum sonra cd on yuklemesi icin bir tuşa basın gibisinden bir yazı geliyor bir tuşa basıyorum sonra biraz bekliyorum normal windows 7 açılıyomuş gibi starting windows yazisi geliyor fakat starting windows yazisinda takiliyor 3 farkli format cd'si denedim yinede aynı hatayı aldım Farklı bir işletim sistemi olan windows xp'yi kurmaya çalıştım c ye veya d ye yüklemeye çalıştım fakat Kur, aşağıdaki üzerinde bölüm bilgisini güncelleştirirken bir hata oluştu demekte windows xp de de 2-3 cd denedim fakat işe yaramadı bir arkadaş usb den format atmamı önerdi fakat yine aynı hataları aldım 1 aydır aynı hatayı aldım 3 kere kasanın içini söküp temizledim fakat işe yaramadı bu hatanın çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim.

Windows xp kurarken aldığım hata:
    http://i.hizliresim.com/LYyq6G

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TataRs1 -- 6 Ocak 2015; 23:29:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Windows 10 Boot Manager Sorunu
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.