Şimdi Ara

Windows 7 Tanımlanmayan Ağ Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows7 kurdum masaüstü pc'ye onboard ethernet driverlarını yükledim kartta sorun yok görünüyor. Işık fln da yanıyor ancak airties rt-211 modemden ip adresi vs. alamıyorum. herhangi bir program fln yüklü değil, şu an yazdığım laptopda xp yüklü kabloyu takınca otomatik ip alıyor. Sorun ne olabilir?

• arkadaşım ben cok araştırdım bu sorunu sonucunuda burda buldum bir dene benim sorunum düzeldi
    http://www.kralwinston.com/win-7-de-tanimlanmayan-ag-t13751.html
  • Arkadaşlar bu sorun uzun süredir bendede vardı ve uzun uğraşlar sonucunda nasıl halledeceğimi buldum.Öncelikle

Başlattan bu komutu giriyoruz:secpol.msc
    Oradan Ağ liste yönetici ilkelerine Oradanda Belirlenmeyen ağ ve Ağa tıklayıp ikisininde konumlarını Ortak yapıyoruz eğer sorununuz devam ederse yazın yardımcı olmaya çalışırım.
  • Merhabalar aynı sorun bende de var ne yaptıysam fayda etmedi.Wireless ağda bir süre sonra other network adında bir ağ daha buluyor ve benim internet bağlantım kesiliyor.konu hakkında çözüm bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
    işletim sistemi Win 7, intel wifi 5100 agn donanımının genel problemi sanırım bu.

Windows 7 Tanımlanmayan Ağ Sorunu
  • Deli olmak işten değil bir özel okula işe başladım ilk gün başıma gelen sorun bu ve çözemiyorum.

Win7 Kurulu makinalarda Tanımlanmayan Ağ diyor. İp yapılandırması otomatik ve DHCP serverdan ip yi alıyor 192.168.1.14 olarak ağ geçidi 192.168.1.1 (ping attığımda cevap geliyor)

ancak internete çıkamıyorum çıldıracam help me
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.