Şimdi Ara

WİNDOWS 7 TEMA (AERO)SORUNU!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar resimde gözüktüğü gibi oluyor ne yaptıysam düzeltemedim lütfen yardım edin? !!!

LÜTFEN YARDIM EDİN!!

• Başlat > Denetim Masası > Sistem ve Güvenlik (altında -Sorunları bul ve düzelt-) > Görünüm ve Kişiselleştirme > Aero masaüstü efektlerini göster
  • Arkadaşlar ben minecraft için bir server kurmak istedim bunun için adı pail olan yardımcı bir program indirdim bunun teması windowstu.sanırım ondan sonra bilgisayar üstteki resimler gibi oldu.bununn onla bir alakası varmıdır yoksa acaba bilgisayarımda virusmu vardır.Gelbe Wand dediğin gibi yaptım olmadı.

ondan sonra programın temasını aero yaptım ama düzelmedi lütfen yardım edin !?

• quote:

Orijinalden alıntı: fgedikli6161

Arkadaşlar bilgisayar resimde gözüktüğü gibi oluyor ne yaptıysam düzeltemedim lütfen yardım edin? !!!

LÜTFEN YARDIM EDİN!!

aynı sorun bendede var kardeş acil yardım lazım herşeyi yaptım oyunumu oynayamıyorum bunu kafaya taktım artık ben :S

• bilgisayarıma sağ tıkla özellikler de sağ üstte gelişmiş sistem ayarları var.ona tıkla gelişmiş-performans- ayarlar -bilgisayarım için en iyi olanı windows seçsin de.

Olmazsa yine bilgisayarıma sağ tıkla yönet de hizmetler ve uygulamalara gir.ordan hizmetlerden temaları bul başlat de .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Windows 10 Kasma Sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.