Şimdi Ara

Windows 7 Tema Yükleme (Yeni Başlayanlar İçin Video Anlatım) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
12
Favori
105.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok teşekkürler. Güzel anlatım.
    Birde şu devintartdan nasıl skin indirecem.
    Bir türlü bulamadım.
  • Takip
  • Konuyu Görür Görmez Sabitledim
  • Windows blinds w7 de nasıl xpde kullanıyordum eskiden.

Windows 7 Tema Yükleme (Yeni Başlayanlar İçin Video Anlatım)
    Bunları nasıl yapacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 11 Aralık 2011; 10:07:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Windows blinds w7 de nasıl xpde kullanıyordum eskiden.

Bunları nasıl yapacağız

Fare simgelerinden bahsediyorsun sanırım?

İlk başta resimleri C:\Windows\Cursors adresine kopyala. Aslında burada yeni bi klasör oluşturursan karıştırmamış olursun diğer simgeler ile.

Sonrasında Denetim Masası > Fare > İşaretçiler bölümünden sırasıyla simgeleri Gözat butonunu kullanarak değiştirebilirsin. Hepsini düzenledikten sonra Farklı Kaydeti kullanarak ileride yükleyeceğin tema vb durumlardaki sıkıntılarda tekrardan ayarlamaman için kayıt oluşturman daha iyi olur.

• Arkadaşlar bir ay kadar önce path'ı çalıştırdım ve tema yüklemiştim.

HDD'dem çökünce yeni disk geldi. Win7 kurdum. Ancak Üniversal Theme Patcher'ı "yönetici" olarak da çalıştırıp, patch'e basınca "Fail to do overwrite target file" uyarısı geliyor.

çözemedim bir türlü
  • Ben bir turlu beceremiyorum arkadas ya...
  • Windows 7 Home Basic 64 bit aero destekli , videodakileri bir bir yaptım ama yine , bu windows sürümü temaları desteklemiyor uyarısı alıyorum herhangi bir temayı etkinleştirirken , çözüm önerisi ???
    not:son olarak sağ tık yaptığım zaman kişileştirmeyi bulamadım oraya kadar hepsini yaptım orda stop.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goncerivoo -- 9 Ocak 2012; 0:53:45 >
  • takip
  • en kısa zamanda deneyeceğim bunları
  • arkadaşlar windows 7 yi daha yeni kullanmaya başladım oldukça hoşuma gitti. fakat görsel olarak daha iyi nasıl yaparım diye biraz yardıma ihtiyacım var.
    Harddiskin boyututu vs araç çbuğunda göstermek nasıl oluyor ? ne tür özellikler ekleyebilirim görselliği güzel yapmak için.
    rocket dock a gerek yok sony laptop ta vaio özelliği var zaten üstte extra olarak ne yapılabilir. sistem dosyasına zarar vermeyen şık şeyler arıyorum ???

ekran full hd bu arada. bide anlamadığım şey altta simgeleri büyük yapınca windows 8 gibi olmuyor onun içinde ayrı eklenti mi gerekiyor

birde windows 7 de araçlar varya saat hava durumu vs... ücretsiz extra araçları nerden indireceğim w7 ye. orijinal windowsum indiriliyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 30 Ekim 2012; 21:13:21 >
  • Win 7 görev çubuğu için gerekli ayar resimde....

elimde 200 mb lık win 7 gadget ları var , tıklayarak yüklüyorsun ve istediğin zaman kullanıyorsun. Hayatım boyunca daha bir kere bile bu neymiş diyede bakmadım hiçbirine, bana saçma geliyor kendi gadget ları,ama genede indirdim, yarın onları bir yere upload ederim, buraya link atarım indirirsin.. Bir tanede önizleme koyarım, nasıl gadgetlar oldugunu görebilirsin...

Ayrıca daha klasik, daha minimalist veya çarpıcı gadgetlar kullanmak istersen rainmeter 2.3.3 tercihimdir. İndir, arayüzlerini kurcala, kendi sitesindede yeterince arayüz mevcut. Kodlamadan biraz anlıyorsan, kolayca çözersin yada hazır temaları da kullanabilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

Win 7 görev çubuğu için gerekli ayar resimde....

elimde 200 mb lık win 7 gadget ları var , tıklayarak yüklüyorsun ve istediğin zaman kullanıyorsun. Hayatım boyunca daha bir kere bile bu neymiş diyede bakmadım hiçbirine, bana saçma geliyor kendi gadget ları,ama genede indirdim, yarın onları bir yere upload ederim, buraya link atarım indirirsin.. Bir tanede önizleme koyarım, nasıl gadgetlar oldugunu görebilirsin...

Ayrıca daha klasik, daha minimalist veya çarpıcı gadgetlar kullanmak istersen rainmeter 2.3.3 tercihimdir. İndir, arayüzlerini kurcala, kendi sitesindede yeterince arayüz mevcut. Kodlamadan biraz anlıyorsan, kolayca çözersin yada hazır temaları da kullanabilirsin...

çok teşekkürler ama windows orijinal olunca gadget ler zaten ücretsiz indirilmiyormuydu ? ben öyle biliyorum ya da....
    yine de link atarsan bakarız...

bu arada asıl istediğim benim görsel olay. mesela windows 7 için 3d full hd ye yakışır güzel bi ekran koruyucu denizli dalgalı matrix ekrankoruyucusu tarzında olabilir.
    bir diğeri de görev çubuğu düzenlemesi ile ilgili olanlar. simge boyutu extra özellikler boyut sıcaklık vs gösteren eklentiler.

ama asıl arayıpda ne zamandır bulamadığım mouse hareketleri ve tıklamalarına efekt veren bi program vardı. ateş ışık vs çıkıyordu onu arıyorum belki duymuşsundur..

aklıma gelmişken şunu da sorayım 3d masaüstü kullanan var mı kullanış lı mı ? ücretsiz bulma şansımız var mı ?

• 3d desktop hakkında bilgim yok, nerden bulursun bilmiyorum. ouse hareketleri ve tıklamalarına efekt veren program oldugunu ilk defa duydum, win serisi için öle bişi olsaydı kesin rast gelirdim. Ekran koruyucu vs. içinde google'a bakacaksın o konuda hiç merakım olmadı, win serisi için ekran koruyucular bana göre fazla kalas, hiç görsel değil, ama dreamscene olur dersen, işte o zaman sana yardımcı olurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Güzel iki Windows 7 teması tavsiye ederim.

Bello by kiko11

http://kiko11.deviantart.com/art/Bello-346067953

Elune by *minhtrimatrix

http://minhtrimatrix.deviantart.com/art/Elune-199350232

hocam ben bi tek ileri geri ikonlarını değiştiremedim gitti.

• Arkadaşlar Avıra programını bilgisayarımdan kaldırdım sonra yeniden başlattığımda windows teması 98 görünümlü oldu.Ayrıca bilgisayarım kablosuz ağları da görmüyor.Üstelik sesini de açamıyorum.Ne yapmalıyım?
  • eyvallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokkoreç

quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Güzel iki Windows 7 teması tavsiye ederim.

Bello by kiko11

http://kiko11.deviantart.com/art/Bello-346067953

Elune by *minhtrimatrix

http://minhtrimatrix.deviantart.com/art/Elune-199350232

hocam ben bi tek ileri geri ikonlarını değiştiremedim gitti.

su eluneyi nasi yapiyoz beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.