Birde şuna dikkat edin eski dosyanın ismini değiştirdikten sonra mutlaka yenisini onun yerine kopyalayın. Kopyalamadan bilgisayarı baştan başlatırsanız yada o anda elektrikler kesilirse bilgisayar reset atarsa bilgisayarınızın çökme tehlikesi vardır.
admin bn diorumki snA ORJİNAL SHELL32.DLL DOSYASININ İSMİNİN DEĞİŞTİREMİYORUM BİR YERE KOPYALADIM TEMA SHELL32 Yİ ATCAM AMA PC İZN VERMİYOR NASIL İZİN ALRIM ONU SORUYORUM
sahiplik = izin alma. Resim 8-9-10-11
Furkan* İzinler sekmesinin SS sini alıp atarsan belki yardımcı olabilirim.
bu problemi çözebildinizmi bendede var aynı sorun
re-stormun yazdıklarını aynen aktarıyorum işe yaradı Tenzen sende uygula
2- güvenllik e tıkla 3- gelişmiş e tıkla 4- üstten sahip sekmesini aç 5- düzenle ye tıkla 6- ismini yada oturum ismini seç 7- tamam - uygula evet vs şeklinde çık. 8-yine özelliklerden güvenliğegel. 9- kullanıcı ismini seç ve düzenleye bas. 10- tüm denetimleri tikle. 11 -uygula tamam vs şeklinde çık. 12 şimdi explorer exenin ismini değiştirip yeni explorer exeyi windows dizinine kopyalayabilirsin.
tekrar denerim bu arada şu ileri geri butonlarını nasıl değiştiricez yaw temayla beraber geliyor ama üst üste biniyor tuhaf bi görüntü oluyor temada bu shell değişmediğindenmi böyle oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: TenZen_18
tekrar denerim bu arada şu ileri geri butonlarını nasıl değiştiricez yaw temayla beraber geliyor ama üst üste biniyor tuhaf bi görüntü oluyor temada bu shell değişmediğindenmi böyle oluyor
Yeni program çıkmış bunla ileri geri butonlarını değiştirebilirsin denemedim ama
TenZen_18 ileri geri butonlarını değiştiren dll explorerframe.dll bunu biliyorsundur zaten. Eğer üstüste binmeler oluyorsa butonlarda tema ile ilgili bir şey. Mesela longhorn teması ile başka bir ileri geri butonu kullanamazsın çünkü tema ona uygun değil üstüste biner botunlar. Ama atıyorum sonye v2 teması ile başka ileri geri düğmeleri kullanabilirsin. Yada orjinal windowsunkini kullanabilirsin. Yani bu temanın yapılışı ile ilgili sanırım.
güzel çalışma elinize sağlık
Çok güzel anlatım olmuş, saol.
teamyı kurduktan sonra eski haline geri alabiliyomuyuz herşeyi ?
quote:
Orijinalden alıntı: ..UnReaL.. teamyı kurduktan sonra eski haline geri alabiliyomuyuz herşeyi ?
Evet
ozaman bana bi kalç tema önerseniz nası olur :D aero olması tercihimdir
quote:
Orijinalden alıntı: ..UnReaL..
ozaman bana bi kalç tema önerseniz nası olur :D aero olması tercihimdir