merhaba arkadaşlar ben windows 7 home basic kuualıyorum bilgisayarımın modeli hp pro microtower 3010 buna windows 7 ultimate yüklemeyi düşünüyorum daha önce hep kendi cd ile format attığımdan bir driver yükleme gereksinim olmuyodu fakat bu yeni atacağım formatta yüklemem gereken driverler olacaktır bunları sölermisin ses kartı driverıdır chipset driver ıdır yardımlarınız iin şimdiden teşekkürler
hp nin kendi sistesine bakman yeterli ... orda gerekli olan herşey vardır
quote:
Orijinalden alıntı: Quattbeta
Şimdiki kullandığınız Home Basic sistem orjinal recovery kurulumu ise C sürücüsünün içerisinde SwSetup klasörü vardır ve burada Drivers klasörü içerisinde bütün driverleri mevcuttur bilgisayarın... SwSetup klasörü var ise yedeğini alın driverler orada zaten...
arkadas dogru cevabı vermis. zaten sen recovery ile kurulum yaparkende pc buradaki driver ları kullanıyor
quote:
Orijinalden alıntı: taken21
quote:
Orijinalden alıntı: Quattbeta
Şimdiki kullandığınız Home Basic sistem orjinal recovery kurulumu ise C sürücüsünün içerisinde SwSetup klasörü vardır ve burada Drivers klasörü içerisinde bütün driverleri mevcuttur bilgisayarın... SwSetup klasörü var ise yedeğini alın driverler orada zaten...
arkadas dogru cevabı vermis. zaten sen recovery ile kurulum yaparkende pc buradaki driver ları kullanıyor