Şimdi Ara

Windows 7 Ultimate SP1 Msdn Full Türkçe İndir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
20.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Windows 7 Ultimate SP1 Msdn Full Türkçe İndir

Windows 7 , Ultimate güncel SP1 sürümüdür . Kesinlikle orjinal ve türkçedir . Gönül rahatlığı ile indirip dvd’ye yazıp bilgisayarınıza format atabilirsiniz . Üzerinde en ufak bir oynama yapılmamış ve Microsoft’un %100 orjinal ürünüdür . Windows 7 işletim sistemi Microsoft firmasının en sevilen işletim sistemidir . Daha önce çıkan işletim sistemlerine göre daha çok sevilen Windows 7 , sonrasında çıkan Windows 8e göre daha çok tutuluyor . Hem görsel hemde performans açısından gayet iyi olan Windows 7 kullanışlı olması ilede ön plana çıkıyor .

Bilgisayarınıza format attıktan sonra tüm güncellemeleri sorunsuz şekilde yapabilirsiniz . Windows 7 işletim sisteminin 32 ve 64 bit sürümlerinin sistem gereksinimleri farklıdır . Bilgisayarınızdaki ram miktarı 4 gb ve üstü ise 64 bit , 4 gb altı ise 32 bit işletim sistemi kurmanız tavsiye edilir . Ayrıca 32 bit sürümü için bilgisayarınızda en az 1 gb ram olması gerekmektedir . %100 temiz ve sorunsuz olarak indirip kullanmaya başlayabilirsiniz .

sistem gereksinimi

Ekran Kartı : WDDM Sürücüsüne Sahip / Microsoft Direct X9
    HDD : 32 Bit İçin (16 GB) / 64 Bit İçin (20 GB)
    RAM : 32 Bit İçin (1 GB) / 64 Bit İçin (2 GB)
    İşlemci : 1 GHz Veya Daha Hızlı İşlemci

32 Bit;

Link1 : windows 7 ultime 32 bit

64 Bit;

Link 1 : windows 7 ultime 64 bit

Windows 7 Ultimate SP1 Msdn Full Türkçe İndir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serozdemir -- 7 Ekim 2016; 2:01:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.