Windows 7 ultimate sıcak bakıyorum. acaba ultimate para ile satın almak değermi yoksa korsan mı alayım
not(uygunsa win8 e geçebilirim
Bak şimdi oldumu bu ? Korsan kullanırsan dert etme orjinalle aralarında bir fark yok ama ticari işlerde kullancaksan mutlaka paracık kullancak.Yoksa yasal sorunlarla karşılaşabilirsin.Eğer bütcen o kadarda el verişli değilse ultimate almana gerek yok home basic gibilerini de alabilirsin.Gelelim Windows 8'e.Windows 8 kullancaksan ekranın dokunmatik olacak.Yoksa dokunmatiğin yaptığı işi mouse yardımıyla yapmak zorundasın.Şimdi Windows 7'ye gelelim.Oyun oynamak istersen Windows 7'den ziyade Windows XP daha iyi...Seçim senin.
Windows 8 relaese prewiew kuruyorum yalnız hereşyi tamam bios update edildi anck hazırlanıyor diyo doluyo pc baştan açılıyo ondan sonra doluyo windows yüklemesi başarısız oldu eski sürümüzüe yönlendiriliyosunuz diyo suanki sürümüm windows 7 lütfen derdime çre bulun çok maralim bozuk.:(
Abi çok güldürdün :D Onu nerden buldun (İSO).Muhtemelen hatalı falandır.Eğer birinden almışsanız lütfen o adama götürün ve ona 'Bu bilgisayara bana sattığın Windows 8'i yükle yüklersen format parasını vercem; yükleyemezsen paramı isterim!' de.Adam muhtemelen paranı verir :D