bilgisayar her açılışta ve her 30 dk bir 0x8004fe22 sorununu çıkartıyor. bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilirmi
Arkadaşlar bendeki orijinal 64 bit sürümde de aynı sorun oluyor, lisans doğrulaması yaptım orijinal alın diye bir uyarı geldi. Hiçbir yerde key felan paylaşmadım ama...
Salam. Bu problemin həlli əslində çox asandı. Bildiyiniz kimi Microsoft məhsullarının orginal olub olmadığını bilmək üçün yeni aktuallaşdırma (update) hazırlayıb. Ona görə də əlinizdə olan heç bir activator porqramı işləmir. Bunun çox sadə bir həlli var. Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Windows Update\Güncelleştirme geçmişini görüntüle yoluna gedərək oradan Yüklü Güncelleştirmeler yazısına vuraraq yuxarı sağ küncdəki Ara: Yüklü Güncelleştirmeler xanasından KB971033 faylını axtarışa verərək tapıb silmək lazımdı. Daha sonra isə Buradan - All Windows Chew7 activation faylını yükləyərək windowsunuzu aktivləşdirin... Windowsu aktivləşdirərkən internet əlaqənizi mütləq kəsin və sizi narahat etməməsi üçün Aktuallaşdırmaları (update'ni) bağlayın...