Şimdi Ara

Windows 7 Ultimate Box

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bir problemim var şimdi ufaktan anlatayım..

Ben geçenlerde Windows 7 Ultimate kutulu yazılım aldım 490tl :) ben bunu masaüstüme kurdum keyi falan da girdim bu yazılımın lisansı tek bir bilgisayarda kullanılıyormuş sanırım ben şimdi diyelim ki yeni bir bilgisayar aldım ve bu yazılımı kullanmak istiyorum araştırdım bu konuyu da lisansı taşıyabilirsin dediler kurduğum pc den lisansı kaldırıp yeni aldığın pc ye kurup verdikleri keyi kurarsın dediler benim sizden ricam bu bilgi doğrumu dur?

Öteki sorunum ise ben bu aldığım yazılım ile başka bir pc ye format atsam fakat keyi falan girmesem 30 günlük deneme süreci olsa ve ben o pc yi cracklasam windows 7 loader ile bir sıkıntı olur mu? lisanım kara listeye falan eklenirmi sözleşmeyi ihlal etmiş olur muyum? sadece bu lisanslı box yazılımın cd si ile başka pc ye format atıp key falan yazmadan 30 günlük deneme yapıp sonra cracklıycam inş anlatabilmişimdir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok sağ olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kdrk

Merhaba arkadaşlar benim bir problemim var şimdi ufaktan anlatayım..

Ben geçenlerde Windows 7 Ultimate kutulu yazılım aldım 490tl :) ben bunu masaüstüme kurdum keyi falan da girdim bu yazılımın lisansı tek bir bilgisayarda kullanılıyormuş sanırım ben şimdi diyelim ki yeni bir bilgisayar aldım ve bu yazılımı kullanmak istiyorum araştırdım bu konuyu da lisansı taşıyabilirsin dediler kurduğum pc den lisansı kaldırıp yeni aldığın pc ye kurup verdikleri keyi kurarsın dediler benim sizden ricam bu bilgi doğrumu dur?

Öteki sorunum ise ben bu aldığım yazılım ile başka bir pc ye format atsam fakat keyi falan girmesem 30 günlük deneme süreci olsa ve ben o pc yi cracklasam windows 7 loader ile bir sıkıntı olur mu? lisanım kara listeye falan eklenirmi sözleşmeyi ihlal etmiş olur muyum? sadece bu lisanslı box yazılımın cd si ile başka pc ye format atıp key falan yazmadan 30 günlük deneme yapıp sonra cracklıycam inş anlatabilmişimdir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok sağ olun.

1nci sorunun cevabı evet. Aynı anda tek bilgisayarda aktif olduğu sürece istediğiniz kadar lisansınızı taşıyabilirsiniz. Kutulu ürünlerin amacı da budur zaten.

2nci sorunuz için ise, kendi keyinizi girmediğiniz sürece sizin lisansınızı etkileyen bir durum almaz. Ancak, lisans sözleşmesindeki bazı maddeleri ihlal etmiş olacağınızdan, lisans hükümlerini tam yerine getirmemiş olursunuz. Ancak kutunuzun aktivasyon anahatarını kullanmadığınızdan yasal bir sorun çıkmaz. Çıkarsa cracklediğiniz için normalde her crack kullananın başına gelebilecek yasal yaptırımlarla uğraşabilirsiniz.

• Çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun biraderim peki bu lisansı eski pc den nasıl kaldırabilirim araştırdım da bi türlü bulamadım acaba sizin bir bilginiz var mı?
  • wat fix ve by daz loaderinde lisans kaldırma mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACİDBURN45

wat fix ve by daz loaderinde lisans kaldırma mevcut

Biraderim ben öyle programla fln kaldırmak istemiyorum nolur nolmaz başka yolu yok mu bunun?
  • arkadaşlar bi konusa yardımınızı isticem 300 gb bi hardisk var format atmak istemim hdd yi bölmek istedim de böle biliyorum ama formata başlıyamıyorum kendisine ayırması gereken 100 mb sistem yerini oluşturmuyo nasıl yapabilirim bunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.