Şimdi Ara

Windows 7 Ultimate Box(kutu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bir problemim var şimdi ufaktan anlatayım..

Ben geçenlerde Windows 7 Ultimate kutulu yazılım aldım 490tl :) ben bunu masaüstüme kurdum keyi falan da girdim bu yazılımın lisansı tek bir bilgisayarda kullanılıyormuş sanırım ben şimdi diyelim ki yeni bir bilgisayar aldım ve bu yazılımı kullanmak istiyorum araştırdım bu konuyu da lisansı taşıyabilirsin dediler kurduğum pc den lisansı kaldırıp yeni aldığın pc ye kurup verdikleri keyi kurarsın dediler benim sizden ricam bu bilgi doğrumu dur?

Öteki sorunum ise ben bu aldığım yazılım ile başka bir pc ye format atsam fakat keyi falan girmesem 30 günlük deneme süreci olsa ve ben o pc yi cracklasam windows 7 loader ile bir sıkıntı olur mu? lisanım kara listeye falan eklenirmi sözleşmeyi ihlal etmiş olur muyum? sadece bu lisanslı box yazılımın cd si ile başka pc ye format atıp key falan yazmadan 30 günlük deneme yapıp sonra cracklıycam inş anlatabilmişimdir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok sağ olun.

• crackden hiç bir sorun olmaz zaten tr de hazır pc kullananlarınki lisanslı toplama pc alanlar çoğu lisanssız crackı basıp kullanıyorlar.490 tl çok para bir yazılım için yani.sen o keyi bence farketmez kaçtane makinaya kurar san kur sorun çıkartacağını zannetmıyorum.
  • Hocam yahu!
    Firma değilseniz, denetim yapılmıyorsa orjinal yazılım almak çok büyük külfet. Yazık günah o paraya :)
  • Sayın kdrk lisanslı ürün kullandığınız için tebrik ederim .

Aldığınız ürünü tek pc'de kullanabilirsiniz. pc'yi değiştirdiğiniz zaman yeni pc'nize lisansı aktarabilirsiniz. ( eski pc'yi kullanmamak şartıyla)

Lakin ikinci bilgisayara 30 günlük kurim sonrada cracklim derseniz o iş direk illegal kullanıma girer.

Orjinal key'inizi ortalığa çıkarmanıza gerek yok direk crackli windows 7 leri temin edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonball

Sayın kdrk lisanslı ürün kullandığınız için tebrik ederim .

Aldığınız ürünü tek pc'de kullanabilirsiniz. pc'yi değiştirdiğiniz zaman yeni pc'nize lisansı aktarabilirsiniz. ( eski pc'yi kullanmamak şartıyla)

Lakin ikinci bilgisayara 30 günlük kurim sonrada cracklim derseniz o iş direk illegal kullanıma girer.

Orjinal key'inizi ortalığa çıkarmanıza gerek yok direk crackli windows 7 leri temin edebilirsiniz.

Teşekkür ederim yanıtınız için peki ben bu pcden lisansı nasıl kaldirabilirim? kaldırıp başka pcde lisanslı olarak kullanmak istiyorum.

(Orjinal key'inizi ortalığa çıkarmanıza gerek yok direk crackli windows 7 leri temin edebilirsiniz) Yalnız ben keyimi sadece bir bilgisayarda kullanıyorum sadece cdsi ile format atıp sonra crakladım bu durumdan lisansım etkilenirmi yani kara listeye fln alınırmıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

Hocam yahu!
    Firma değilseniz, denetim yapılmıyorsa orjinal yazılım almak çok büyük külfet. Yazık günah o paraya :)

Haklısın aldıktan sonra bende öyle dedim fakat format gereken birşey bari windowsumuz yasal olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrk

quote:

Teşekkür ederim yanıtınız için peki ben bu pcden lisansı nasıl kaldirabilirim? kaldırıp başka pcde lisanslı olarak kullanmak istiyorum.

(Orjinal key'inizi ortalığa çıkarmanıza gerek yok direk crackli windows 7 leri temin edebilirsiniz) Yalnız ben keyimi sadece bir bilgisayarda kullanıyorum sadece cdsi ile format atıp sonra crakladım bu durumdan lisansım etkilenirmi yani kara listeye fln alınırmıyım ?

Hayır hocam sorun olmaz. Orjinal cd'nin hiçbir espirisi yok. Önemli olan lisans anahtarının yazdığı kagıt. Para eden şey o kagıt. Korsan cd ile format atıpta o lisans anahtarı giripte windowsunuzu etkinleştirebilirsiniz. Yada orjinal cd ile format atıpta windowsunuzu crackleyebilirsiniz. Sonuç olarak orjinal cd'lere lisans anahtarı entegre değil. Sonradan yada kurulum esnasında el ile giriliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece cd ile formatlayıp key girmediyseniz yüklemnin sonlarına doğru istiyor girmedende devam edebiliyorsunuz sorun olmaz.

eski keyi kaldırma diye bir şey yok orjinal kurulumda etkinleştirme esnasında microsofta bağlanıyorsunuz ve ürününüzü etkinleştiriyor etkinleştirken pc konfigrosyonunuda alıyor yok filan diyen çıkar ama alıyor :) , belirli bir süre sonra atıyorum 1 ay sonra aynı keyi başka bir konfigrasyon ile etkinleştirmeye çalıştığında ya etkinleştiriyor yada etkinleştirme hatası veriyor ve telefonla etkinleştirin diyor.

telefon açıyorsunuz genelde ben karşımdaki robot ile etkinleştirme yapabiliyorum nadir durumlarda müşteri temsilcisine bağlatıyor sizi müşteri temsilcisi donanımda bir değişiklik yapıldımı diye soruyor , evet derseniz size aktivasyon keyini söylüyor

genelde böle abartmadığın sürece tek lisansla teknik olarak 3-5 pc bile kullanılabiliyor .

legal mi ? değil ama sistem bu şekilde, buda bir tüyo olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

quote:

quote:

Hayır hocam sorun olmaz. Orjinal cd'nin hiçbir espirisi yok. Önemli olan lisans anahtarının yazdığı kagıt. Para eden şey o kagıt. Korsan cd ile format atıpta o lisans anahtarı giripte windowsunuzu etkinleştirebilirsiniz. Yada orjinal cd ile format atıpta windowsunuzu crackleyebilirsiniz. Sonuç olarak orjinal cd'lere lisans anahtarı entegre değil. Sonradan yada kurulum esnasında el ile giriliyor.

Çok teşekkür ederim sadıc yanıtın için ALLAH razı olsun .

• quote:

Sadece cd ile formatlayıp key girmediyseniz yüklemnin sonlarına doğru istiyor girmedende devam edebiliyorsunuz sorun olmaz.

eski keyi kaldırma diye bir şey yok orjinal kurulumda etkinleştirme esnasında microsofta bağlanıyorsunuz ve ürününüzü etkinleştiriyor etkinleştirken pc konfigrosyonunuda alıyor yok filan diyen çıkar ama alıyor :) , belirli bir süre sonra atıyorum 1 ay sonra aynı keyi başka bir konfigrasyon ile etkinleştirmeye çalıştığında ya etkinleştiriyor yada etkinleştirme hatası veriyor ve telefonla etkinleştirin diyor.

telefon açıyorsunuz genelde ben karşımdaki robot ile etkinleştirme yapabiliyorum nadir durumlarda müşteri temsilcisine bağlatıyor sizi müşteri temsilcisi donanımda bir değişiklik yapıldımı diye soruyor , evet derseniz size aktivasyon keyini söylüyor

genelde böle abartmadığın sürece tek lisansla teknik olarak 3-5 pc bile kullanılabiliyor .

legal mi ? değil ama sistem bu şekilde, buda bir tüyo olsun :)

Çok teşekkürler hocam uğraşmışsın cevap vermişsin fakat ben sizin söylediklerinizden hiç bir şey anlamadım ne yazık ki bana biraz daha anlayabileceğim dilden anlatır mısınız rica etsem.

Yani şimdi ben yazılımı ilk kurduğum bilgisayardan kaldırıp başka bir bilgisayara kurup legal olarak yani lisanslı bir şekilde kullanamaz mıyım?

Forumdan olmuyor böyle belli ki bilgili bir insansınız benim size ulaşabileceğim bir msn veya numara var ise bana forum dan mesaj atabilir misiniz rica etsem?

• Ben biraz detayına girmişim işin sade anlatim :)

eski pc'den kaldırıp yeni pcde kullanabilirsin . kutulu almanın avantajı budur .

oem aldığında sadece satılan bilgisayar için geçerlidir sen kutulu aldığın için her yeni pc'de kullanabilirsin

1 pc'yi geçmiycek şekilde

bilmem anlatabildimmi bu sefer :)
  • ya bn nası konu açarım yav NEYSE SORUNUMU BURAYA YAZCAM YENİ BİR EKRAN KARTI ALDIM SHADER MODEL 5.0 DESTEKLİYOR YAZIYORDU KUTUDA SONRA BNM HARDİSK BOZULDU YENİ ALDIM SONRADA EVE GELDİM AÇTIM OYUNUMU İNDİRDİM AMA SHADER MODEL 3.0 YAZIYORDU BELKİ 3.0 DESTEKLEMEZ DİYE DÜŞÜNDÜM SONRA BAŞKA OYUNDADA 2.0 DESTEKLEMİYOR TechPowerUP ADLI PROGRAMI İNDİRDİM BAKTIM Kİ 5.0 YAZIYOR AMA BN BUNU KULLANAMIYORUM NE OLUYOR ANLAMADIM KASAYI AÇTIM SAATLERCE UĞRAŞTIM OLMADI SİZCE DONIMSALMI YAZIMSALMI MARKASIDA SAPHİRE HD5450 5.0 DESTEKLEYEN 3.0 2.0 DESTEKLEMEZMİ ? NE YAPAYIM ABİCİM YARIDMLARINZ İÇİN ÇOK TEŞEKÜRLER
  • quote:

Ben biraz detayına girmişim işin sade anlatim :)

eski pc'den kaldırıp yeni pcde kullanabilirsin . kutulu almanın avantajı budur .

oem aldığında sadece satılan bilgisayar için geçerlidir sen kutulu aldığın için her yeni pc'de kullanabilirsin

1 pc'yi geçmiycek şekilde

bilmem anlatabildimmi bu sefer :)

Tamam sadıc buraları anladımda kaldırma kısmını anlamadım nasıl kaldırabılırım yani onu bana uygun bır dille anlatmanı rica etmiştim yoksa bunları anladım sıkıntı yok :)
  • sarıaslan hocamın dediği gibi firma değilse evde kullanıyorsan sıkıntı olmaz.

ben windows 98 ve xp'yi orijinal almıştım ama windows 7 çok pahalı geldi açıkçası.öbür yollara başvurdum hiçbir sıkıntı çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

sarıaslan hocamın dediği gibi firma değilse evde kullanıyorsan sıkıntı olmaz.

ben windows 98 ve xp'yi orijinal almıştım ama windows 7 çok pahalı geldi açıkçası.öbür yollara başvurdum hiçbir sıkıntı çıkmadı.

Ben o konuda gereken bilgiyi aldım zatende tek sorunum bu pc den lisansı kaldırıp (nasıl kaldırılacağını bilmiyorum) yeni aldığım bilgisayara kurmak istiyorum yani yasal olarak o bilgisayarda kullanmak istiyorum lisansı nasıl kaldıracağım hakkında bir bilgin var mı?
  • quote:

quote:

Ben o konuda gereken bilgiyi aldım zatende tek sorunum bu pc den lisansı kaldırıp (nasıl kaldırılacağını bilmiyorum) yeni aldığım bilgisayara kurmak istiyorum yani yasal olarak o bilgisayarda kullanmak istiyorum lisansı nasıl kaldıracağım hakkında bir bilgin var mı?

windows 7 için bu konuda hiçbir fikrim yok.eski bilgisayarda dosya yoksa çak formatı sonra microsoft'u ara.

• quote:

quote:

Kurulu bir bilgisayarda legal lisans kaldırma diye birşey olmaz, ancak yeni aldıgınız bilgisayarda da bu (legal) lisansıda kullanabilirsiniz. Veya ilk bilgisayara format atın cracklı win7 kurun, otomatikman o ilk bilgisayardan lisans kaldırılmış gibi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eskiye format yeniye orjinal key girerek kurulumu yapın kalkmış olur .

adobe gibi ürünler için programın içinden lisans kaldırma bölümleri kullanılıyor windows için böyle bir durum yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.