Şimdi Ara

Windows 7 Ultimate Mu-online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Denedim olmadı.

veri yürütme engellemesi olabilir sorunun, her mu oyuncularının bildiği gibi main.exe lerde virüs uyarısını bolca alırız (:

bilgisayar özelliklerinde gelişmiş sistem ayarlarında "gelişmiş" sekmesinin altında performansın sağındaki ayarlardan veri yürütme engellemesinde altta seçtiklerimin dışında depi kullandan main.exe yi ekleyip deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

quote:

Denedim olmadı.

veri yürütme engellemesi olabilir sorunun, her mu oyuncularının bildiği gibi main.exe lerde virüs uyarısını bolca alırız (:

bilgisayar özelliklerinde gelişmiş sistem ayarlarında "gelişmiş" sekmesinin altında performansın sağındaki ayarlardan veri yürütme engellemesinde altta seçtiklerimin dışında depi kullandan main.exe yi ekleyip deneyebilirsin.

Yaptım hocam yine main exe çalışmayı durdurdu hatası veriyor.
  • Bendede win 7 ultimate var hiç bir sorun yaşanmıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

quote:

Denedim olmadı.

arkadaşlar sorunu olanlar bir de sunu denesinler
    asagıda verdigim komutu kopyalamalısınız.

bcdedit /set {current} nx Alwaysoff

bunu bilgisayarda başlata kopyalayıp taratıp sonrada 2 tıkla calıstırmalısınız sonra daha once yuklediginiz oyunun main exe sini çalıştırın buyuk ihtimal girmeyecek oyuna yine aynı hatayı vercek sonrasında bilgisyara reset atıp mainden tekrar girmeyi deneyin...
    Not: öncesinde yukarda alıntı yaptıgım TROJ arkadaşımın dediklerini yapmalısınız...

ben bu şekilde girebildim oyuna....

umarım işe yarar kolay gelsin.

• Bende ise start game'e tıklıyorum ekran kararıyor ancak sonrası gelmiyor. Ne yapmam lazım rar olarak indirdim kopyaladım patch attım giremiyorum.
  • Arkadaslar benim pc win7 64bit sql 2000 i kurdum olmadi kurulum biterken hata verdi neden bileniniz varmi ?? Guvenli moddan haric de kurmuyo ancak guvenli modda kuruyor ozamanda hata ayni devam ediyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Özbay -- 5 Şubat 2012; 7:56:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.