Şimdi Ara

WİNDOWS 7 USB KURULUM SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Problemimi anlatarak başlamak istiyorum
    kurulum USB'sini seçip bootladığım zaman windows is starting gibi bir yazı alıyorum oraya kadar herşey gayet normal fakat benim sıkıntım oradan sonra dili seçip next diyeceğim yerde klavye ve mouse kullanım dışı oluyor
    bunu kontrol etmek için klavyenin numlock ve capslock ışıklarını kullandım ve anakartın bunları iptal ettiği kanısına vardım çünkü ne takarsam takayım çalışmaz oldu o bölümde 2 tane mouse denedim acaba sorun iso dosyasında olabilir mi?

• Klavye ile fareyi USB 3'e takma USB 2 girişlerini kullan. İçi mavi olan USB portleri USB 3'dur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam usb 3.0 anakart usb portlarında varmı bilmiyorum ama ben anakartın portlarını kullanıyorum kasanın önünde usb 3.0 portu var orayıda denememe rağmen kurulumu gerçekleştiremedim
    araştırmalarımda biostan usb enamble device mouse/keyboard tarzı birşey vardı
    bu arada kullandığım usb port kırmızı renkli ve msi gaming port diye geçiyor bios ayarlarından dolayı mı sizce yoksa porttan dolayı mı?
  • Hocam o sorunu cozdum ben ilk siraya aldim onemlilik seysi mi ne onu iste usb 1. Derece yaptim busefer driver sikintisi yasadim kapatayim dedim onemlilik olarak tekrar harddiski sectim ve yeniden baslattim win 10 acilana kadar biosu acamiyorum klavye calismiyor ne yapmam lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.