Şimdi Ara

Windows 7 ve 7+1 Ses Sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni konu açmayım diye buraya ekliyorum, yardımcı olursanız sevinirim, Konunun altında ki ilk 6 Cevap bu sorunun çözümü değildir.

Şimdi 7+1 Hoparlörü Xp kurulu bi makinede denedim 4 adet 3,5mm stereo kablo ile hepsinden ses geliyor. Ses kartı onboard 8 kanal.
    Fakat benim windows 7 makinemde (8 kanal Realtek ALC888 ses kartı onboard) sınama yaparken sadece sol ön hoparlörden ses gelmiyor diğer hepsinden geliyor. Media player, winamp, media centerdan müzik film açtığımda ise sadece sağ ön hoparlörden ses geliyor diğer hiç birinden ses gelmiyor. Win7 driverini denedim, yanlış bağlantı yok codecler yüklü acaba sorun nerde, windows 7 demi yoksa anakarttamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn42 -- 14 Ağustos 2009; 15:58:49 >

• normal 7.1 ses kartlarında yan uyduların ses çıkışıda ayrı şekildedir ama creative ses kartlarında yan uyduların çıkışını siyah (arka uydular) ve turuncu (subwoofer ve merkez) çıkışlardan verilir 3 lü tarafın turuncu ve siyah uçlarında yeşilde gibi 3 bölme değil 4 er bölme vardır. yani yan uyduların biri turuncu çıkıştan diğeri siyah çıkıştan ses alır creatve kartlara özgü bişey ve kendi sisteminin kablolarınıda kendi ses kartına göre üretmiş. anakartında yan uyduların ses çıkışı ayrı şekilde verildiğinden o 7 uçlu kabloyu kullanamazsın. anakartına bağlamak için iki ucu 3.5 mm stereo jack olan kablodan 4 adet alman gerekir iyi günler
  • Teşekkürler yardımın için olmaz yani bu kabloyla
  • creative bir ses kartı al kullan dostum . hem sesde fark eder hemde 8 kanal ses alabilirsin ses sisteminden
  • Bir öneriniz varmı peki kart kounusunda ucuz olarak.
  • creative 7+1 ses kartı var ucuz hem hesaplı hem ses kalitesi yerinde 52 liramı 48 liramı ne olması lazım creative 7+1 ses kartı die geçiyor.
  • ben aldım hafta sonu creative blaster audigy 7.1 24 bit 47.5 lira vatandan .
  • Öneriler için sağolun, fakat bi sorun daha oldu. Şimdi 7+1 Hoparlörü Xp kurulu bi makinede denedim 4 adet 3,5mm stereo kablo ile hepsinden ses geliyor. Ses kartı onboard 8 kanal.
    Fakat benim windows 7 makinemde (8 kanal Realtek ALC888 ses kartı onboard) sınama yaparken sadece sol ön hoparlörden ses gelmiyor diğer hepsinden geliyor. Media player, winamp, media centerdan müzik film açtığımda ise sadece sağ ön hoparlörden ses geliyor diğer hiç birinden ses gelmiyor. Win7 driverini denedim, yanlış bağlantı yok codecler yüklü acaba sorun nerde, windows 7 demi yoksa anakarttamı.
  • Sorun Win7 driverlarının stabil olmaması henüz. Donanımı tanıyor ama uygulamada sorunlar var. Benim de mikrofonum testte çalışıyor görünüyor ama kayıt yapamıyorum. Bir miktar beklemeniz gerekecek sorununuzun çözümü için. Gene de asus'un sitesinden ses kartınızın sürücüsüne bakmanız -win7 icin- sorununuzu çözebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.