Şimdi Ara

Windows 7 virüs sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa beyler. Ultimate 64 bit kulanıyorum, bilgisayarıma sanırım bir virüs girdi ve bilgisayarda bir şey yapmamı engelliyor.bazı programları silemiyorum sistemi geri yükleyemiyorum başlat çubuğu teması değişti (w7 basic sanırım) onu eski haline getiremiyorum. ne olduğunu bilen varmı ?[simage][/simage]https://store.donanimhaber.com/5f/b7/1c/5fb71c69dc4c072995ac93e4d95a54b4.JPG
     Windows 7 virüs sorunu

• genelde sistem geri yüklemeyi virüs haricinde antivirüsde engeller benim başıma geldiği gibi bilgisayarı güvenli modda açıp öyle sistem geri yükleme yapınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myo_1433 -- 20 Nisan 2015; 19:40:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myo_1433

genelde sistem geri yüklemeyi virüs haricinde antivirüsde engeller benim başıma geldiği gibi bilgisayarı güvenli modda açıp öyle sisten geri yükleme yapınız

Malwarebytes kullanıyorum ama sadece sistem geri yükleme değil bazı programları silemiyorum yönetici izniniz yok diyor temayı bile değiştiremiyorumMalwarebytes kullanıyorum ama sadece sistem geri yükleme değil bazı programları silemiyorum yönetici izniniz yok diyor temayı bile değiştiremiyorum
  • sen dediğimi yaptın mı güvenli modda denedin mi ayrıca sadece malwarebytes kullanmak ile sistemini koruyamazsın bunun yanında birde antivirüs kullanmanız lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myo_1433 -- 20 Nisan 2015; 19:48:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myo_1433

sen dediğimi yaptın mı güvenli modda denedin mi ayrıca sadece malwarebytes kullanmak ile sistemini koruyamazsın bunun yanında birde antivirüs kullanmanız lazım

kablosuz klavye ile güvenli moda nasıl geçerim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.