Bildirim
Windows 7 virüs sorunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
genelde sistem geri yüklemeyi virüs haricinde antivirüsde engeller benim başıma geldiği gibi bilgisayarı güvenli modda açıp öyle sistem geri yükleme yapınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myo_1433 -- 20 Nisan 2015; 19:40:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: myo_1433
genelde sistem geri yüklemeyi virüs haricinde antivirüsde engeller benim başıma geldiği gibi bilgisayarı güvenli modda açıp öyle sisten geri yükleme yapınız
Malwarebytes kullanıyorum ama sadece sistem geri yükleme değil bazı programları silemiyorum yönetici izniniz yok diyor temayı bile değiştiremiyorumMalwarebytes kullanıyorum ama sadece sistem geri yükleme değil bazı programları silemiyorum yönetici izniniz yok diyor temayı bile değiştiremiyorum -
sen dediğimi yaptın mı güvenli modda denedin mi ayrıca sadece malwarebytes kullanmak ile sistemini koruyamazsın bunun yanında birde antivirüs kullanmanız lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myo_1433 -- 20 Nisan 2015; 19:48:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: myo_1433
sen dediğimi yaptın mı güvenli modda denedin mi ayrıca sadece malwarebytes kullanmak ile sistemini koruyamazsın bunun yanında birde antivirüs kullanmanız lazım
kablosuz klavye ile güvenli moda nasıl geçerim?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X