Şimdi Ara

windows 7 wireless ve donma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün windows 7 rtm sürümünü yükledim.anakart ve ekrankartı driverlarını da yükledim.yalnız wirelless kartın driverını uyumluluktan vista sp1 yapıp yükledikten sonra ağ bağlantısı kurmaya çalışırken bilgisiyar kilitleniyo ve restart atmak zorunda kalıyom bi kere bağlanamyaı başardım ondan sonra firefox ile bağlanıyım derken yine pc kitlendi.sizce ne yapmalıyım sistem yeni donanımsal olarak bi sorun olacağını sanmıyorum,yardımınız için şimdiden sağolun.

• Arkadaşim wirelesss in drivelerini kaldır ve internetten indirerek kur. muhtemelen yanlış driver yüklemiş olabilirsin
  • win 7 22 ekimde çıkıcak olan nihai sürümünü yükledim deneme sürümlerine göre güzel çalışıyor ne donma nede driver uyumsuzlugu var ilacınıda yükledim güncellemeleride alıyorum şimdilik bi sorun yok,,,
  • valla bende dondu direk xp ye döndüm anakart driverlarını damı internetten indiricez.donanımla ilgili bi sorun yok olsa xp de de hata verirdi.ama pc açıldıktan sonra nete bağlanmaya çalışırken pc donuyodu mecburen xp ye döndüm.sorunun bios uptade ile alakası olabilir mi acaba?en iyisi windows 7 için biraz daha beklemek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Windows 10 wifi kopma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.