Şimdi Ara

windows 7 wpa kablosuz bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • us robotics 9110 modem'e windows 7 ile (iki ayrı laptop birinin wireless kartı atheros diğerinin intel) kablosuz olarak bağlanamıyorum "timeout" hatası veriyor. bazen bilgisayar açılır açılmaz bağlanıyor bazen de 1 saat sonra bağlanıyor, bazen hiç bağlanmıyor. windows xp ve ubuntu'da bir sorun yok, diğer wireless cihazlar (ipod, telefonlar vs..) problemsiz bağlanıyor. sorun modem'de diyeceğim ama dediğim gibi xp ve ubuntuda sorun yok, yıllardır 7/24 problemsiz çalışan bir modem. (her türlü yeni driver eski driver, xp driverları, vista driverları, hepsinin uyumluluk modları vs.. denedim)

wep şifre ve şifresiz de problemsiz bağlanabiliyorum.

bir de bu arada masaüstü windows 7 sisteme xp driver'ı ile airties wus200 kablosuz adaptör taktım onunla rahat bağlanabiliorum. Şu anda masaüstü sistem kablosuz, laptop ethernet kablolu garip bir şekilde kullanıyorum

başına böyle bir şey gelen ve çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabies -- 5 Mayıs 2010; 15:41:44 >

• aynı sorun bende de var çözebildinmi sorunu
  • Arkadaşlar bende bu problem hala devam ediyor.
    Çözüm bulan var mı acaba?
  • hocam bu win 7 ile alakalı bir sorun bana göre ben şuan wpa2 kullanıyorum bende de sorun yok ama wep de soorun yaşıyordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.