Şimdi Ara

Windows 7 Yapı 7601 Kopya orjinal değil hatası yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
13.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , geçen gün oyundayken bir neden ile masa üstüne gelmek zorunda kaldım ve Windows 7 Yapı 7601 Bu windows kopyası orjinal değil hatası aldım. bu hatanın nedeni nedir ? Nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Not: bilgisayarım alındıgında ıcınde verılen wındows , ve bilgisayarım 7 aylık

• kurduğun işletim sistemi korsan bir yazılım oldugunda böyle uyarı verrir ..
  • İnternetten bulduğun saçma sapan orjinal yapma programlarını kesinlikle kullanma bence windows yakalayınca kitliyor direk.
  • Bilgisayarınızın Lisans Etkinleştirmesini gerçekleştirmemiş olabilirsiniz. Ya da üstünde gelen Windows sürümünden başka bir işletim sistemi sürümü kurulumu gerçekleştirdiyseniz bu ürün yasal olmayabilir.
    Bilgisayarınızı aldığınız ilk günkü işletim sisteminizi kullanmaya devam ediyorsanız, çok yüksek ihtimalle etkinleştirme işlemi gerçekleştirilmemiştir. Update açık olduğundan dolayı da sisteminiz illegal kullanılıyor olarak algılanmıştır. 444 67 87 numaralı Microsoft Müşteri Hizmetleri hattını arayarak elinizdeki yasal kopyanın etkinleştirilmesi işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

İyi günler.
  • aynı sorun bende de var laptopu alalı iki hafta oldu orjinal yüklememişler mi yani nolmuş anlamadım internette bu sorunu yaşayanlar bi programla çözmüşler ama ben güvenemedm napmalıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.