Bu sabah bilgisayarımı açtıktan sonra bu hatayla karşılaştım. Tamamen orjinal parçalar kullanark yapmış olmama rağmen bu hatayla karşılaşmama şaşırdım. İnternette bunun bir windows update sorunu olduğu yazıyordu ama 1-2 saat baktım yine bir çare bulamadım. En sonunda (tamamen orjinal olmama rağmen) windows 7 loader kullandım. Bilmiyorum ilk kez duydum bu programı. Sorunum ortadan kalktı ama bilgisayarımın orjinalliği gitmişmidir merak ediyorum. Bu program hakkında pek bilgi sahibi değilim.
Merhaba,
İşletim sisteminiz orjinal mi? Yani bilmem kaç dolar vererek almış olduğunuz işletim sistemi kopya durumuna düşüyorsa, müşteri hizmetlerini aramanız sonucunda sorununuz ortadan kalkacaktır.
Evet işletim sistemim tamamen orjinal. Ama durduk yere böyle birşey olmasına bende şaşırdım. Sorunu çözdüm ama iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum... En kısa zamanda irtibata geçicem. Teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: RedFooAndBigAfro
Evet işletim sistemim tamamen orjinal. Ama durduk yere böyle birşey olmasına bende şaşırdım. Sorunu çözdüm ama iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum... En kısa zamanda irtibata geçicem. Teşekkür ederim.
Bazen sistem aptallaşabiliyor bende enterprise orj. kullanıyorum bazen etkinleştirme istiyor yapıyorum ve düzeliyor.