Şimdi Ara

windows 7 yavaşladı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda win7 ultimate yüklüydü xp ye cevırmeye calıstım ama tum drıverlarını bulamadım tekrar win 7 home premıum a cevırdım ancak sımdı kı halı format atmadan oncekı halınden cok cok yavas bı bılgısı olan varsa ve yardım edebılırsenız cok sevınırım

• kurulumu tekrar yap formatlayarak tekrar kur ..hdd de onemlı bılgılerın yoksa fdısk ıle formatla sonra kur .. muhtemelen duzelır ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

kurulumu tekrar yap formatlayarak tekrar kur ..hdd de onemlı bılgılerın yoksa fdısk ıle formatla sonra kur .. muhtemelen duzelır ..

ben zaten cracklı wındows kullanıyorum bılgılerımı yedekleyıp c yı ve d yı hepsını sıldım her sey normal gozukuyor ama bu kasmayı anlıyamadım tekrar ultımate mı cevırmem lazım acaba?
  • dene hocam ..sımdı ezbere sundandır bundandır demek yanlıs olur . ılk defa kurdugun bır sıstem olsa durum farklı olurdu ..ama zaten daha once stabıl kullanırken sımdı sorun baslamıs .. belkıde ısletım sıstemınden kaynaklanıyordur.. ultımate dene umraım duzelır ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: halo_7

bilgisayarımda win7 ultimate yüklüydü xp ye cevırmeye calıstım ama tum drıverlarını bulamadım tekrar win 7 home premıum a cevırdım ancak sımdı kı halı format atmadan oncekı halınden cok cok yavas bı bılgısı olan varsa ve yardım edebılırsenız cok sevınırım

arkadaşım kasma nerde yapıyor hoş geldiniz yazısından başlayarak mı yapıyor yani şimdi bak hoş geldiniz yazısı geç açılıyor açıldıktan sonra işlem yaparken mi kasıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: erman2106

quote:

bilgisayarımda win7 ultimate yüklüydü xp ye cevırmeye calıstım ama tum drıverlarını bulamadım tekrar win 7 home premıum a cevırdım ancak sımdı kı halı format atmadan oncekı halınden cok cok yavas bı bılgısı olan varsa ve yardım edebılırsenız cok sevınırım

arkadaşım kasma nerde yapıyor hoş geldiniz yazısından başlayarak mı yapıyor yani şimdi bak hoş geldiniz yazısı geç açılıyor açıldıktan sonra işlem yaparken mi kasıyor

Hayır sadece internet tarayıcımı acarken yapıyor chrome kullanıyorum dıger tarayıcılarda denedım durum aynı gırdıgım ag sırket agı ıs yerınde atmıstım formatı... Ancak agda bı problem var sanırım dıger bır laptop daha ar burda onda da bazen sayfayı acmıyor yenıle dedıgımde sayfa acılıyor problem agdamıdır? ve problem ne olabılır? yardımlarınız ıcın tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

dene hocam ..sımdı ezbere sundandır bundandır demek yanlıs olur . ılk defa kurdugun bır sıstem olsa durum farklı olurdu ..ama zaten daha once stabıl kullanırken sımdı sorun baslamıs .. belkıde ısletım sıstemınden kaynaklanıyordur.. ultımate dene umraım duzelır ..

sorun agda galıba dıger laptopta da aynı sorun olusuyor ama benımkınde bıraz daha fazla nedenı nı bılmıyorum?? yardımların ıcın tesekkur ederım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Admin konuyu silibilirsiniz sorunum çözüldü ilgileriniz için çok teşekkür ediyorum..
  • quote:

Admin konuyu silibilirsiniz sorunum çözüldü ilgileriniz için çok teşekkür ediyorum..

Bu tür konular silinmez. Çözümü yazarsanız sizden sonraki aynı sorunu yaşayan kişi buradan yararlanır. Zaten forumlar paylaşmak için var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopatx -- 12 Şubat 2012; 12:25:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

quote:

Admin konuyu silibilirsiniz sorunum çözüldü ilgileriniz için çok teşekkür ediyorum..

Bu tür konular silinmez. Çözümü yazarsanız sizden sonraki aynı sorunu yaşayan kişi buradan yararlanır. Zaten forumlar paylaşmak için var :)

Sorunu ben çözmedim dükkana bilgisayarcı geldi onun için ne olduğunu bilemiyorum sorum yanıtsız kaldı maalesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.