Şimdi Ara

Windows 7 - Yeni Messenger Kullanımını Sevmediniz mi? O zaman içeri alalım =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Windows 7 deki Messenger' ın kullanımı gerçekten ilginç ve alışılmışın dışında. Messenger bildirim alanı yerine taksbarınıza yerleşiyor ve taskbar'ınızı 2 sayfasıyla sürekli bir kalabalık veriyor. Bunu ortadan kaldırmak ve alıştığımız tarza geri dönmek için şunları yapın.
    Messenger' a sağ tıklayıp konumunu bulun ("C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe") ve msnmsgr.exe ye sağ tıklayıp ''uyumluluk'' sekmesine gelin ve uyumluluk modunu Vista service pack 2 olarak işaretleyin. Artık messenger alıştığımız gibi çalışacak, bildirim alanına yerleşecek ve taskbarınızı meşgul etmeyecek. Umarım işinize yarar. Sorularınız varsa buyrun. =)

Ve ta taaa !

• tşk
  • Biliyordum ama bilmeyenler için bunun konu başlağı yapılmış olması iyi oldu..

Peki ben bir soru sorayım..

Hızlı başlatta explorer var. Sayfa açıkken explorer a bir daha bastğında yeni bir pencere açmıyor. Aynı pencere karşına geliyor. Ya sekme açmak gerekiyor yada üzerinde sağ tıklayıp internet explorer a tıklamak gerekiyor.

Sol altta bulunan explorer simgesine her tıkladığımızda yeni pencere açmanın çözümü var mı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Biliyordum ama bilmeyenler için bunun konu başlağı yapılmış olması iyi oldu..

Hızlı başlatta explorer var. Sayfa açıkken explorer a bir daha bastğında yeni bir pencere açmıyor. Aynı pencere karşına geliyor. Ya sekme açmak gerekiyor yada üzerinde sağ tıklayıp internet explorer a tıklamak gerekiyor.

Sol altta bulunan explorer simgesine her tıkladığımızda yeni pencere açmanın çözümü var mı..

taskbardaki program kısayolları hala hızlı başlat ile karıştırıldığı için size kullanışsızmış gibi geliyor sanırım.

ama yeni taskbar görev olarak mac oslardaki docka benziyor. hızlı başlat olayı farklı bir özellikti. eğer şu anki taskbar rahatsız ediyorsa w7 de hızlı başlatı açabilirsiniz. forumda nasıl açılacağı yazıyor.

• Sulphur iyi güzel açıklamışsında eksik olmuş
    şu duvar kağıdınıda paylaşssan diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychopath Bird

quote:

taskbardaki program kısayolları hala hızlı başlat ile karıştırıldığı için size kullanışsızmış gibi geliyor sanırım.

ama yeni taskbar görev olarak mac oslardaki docka benziyor. hızlı başlat olayı farklı bir özellikti. eğer şu anki taskbar rahatsız ediyorsa w7 de hızlı başlatı açabilirsiniz. forumda nasıl açılacağı yazıyor.

aslında bana kullanışlı geliyor. mesela hanım hala sekme özelliğini öğrenemedi. hep aşağıdan ayrı pencere açıyor. bu şekil olunca ister istemez sekme açmak zorunda kalıyor..

ben sırf öğrenmek amaçlı sordum..

dediğiniz gibi ben orayı hızlı başlat ile karıştırdım. nasıl yapıldığını bir yerde okumuştum ama gerek duymamıştım..

• quote:

IE8 ikonunun üzerine farenin orta tuşu ile tıklayınca yeni bir IE8 penceresi daha açılır.

Farenizin orta tuşu yoksa, sağ yıklamak zor oluyorsa, Sol tuşu ikonun üzerinde yukarı doğru sürükleyip menüdeki ikona tıklayın. Ben her zaman bu şekilde kullanıyorum. Sürükleme ne kadar yavaş yapılırsa ise menü o kadar yumuşak açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 4 Ekim 2009; 22:12:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu windows 7 nin kendi duvar kağıtlarından biri. Sizin için upload ediyorum.

BURADA

quote:

Orijinalden alıntı: whamx

BURADA

Sulphur iyi güzel açıklamışsında eksik olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Sulphur

Bu windows 7 nin kendi duvar kağıtlarından biri. Sizin için upload ediyorum.

BURADA

quote:

BURADA

çok tşk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whamx -- 5 Ekim 2009; 19:42:22 >

• Rica ederim. Gülegüle kullanın =)
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sulphur

Bu windows 7 nin kendi duvar kağıtlarından biri. Sizin için upload ediyorum.

BURADA

quote:

BURADA

çok tşk ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.