Şimdi Ara

Windows 7'yi indirme yarışı başladı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cydonia

6801 epey eskdi,

1 aydır 6993 var, yakında, tahmınım aralık bası yada sonu gıbı, 7xxx surumlere atlama yapıcak,

1 aydır varda neden hiçbiryerde download yok sadece resimleri var kendisi düşmedi torrente daha.
  • arkadaslar ben imzamdaki sisteme kurdum birtek creative ses kartimi tanimadi onuda guncellemelerle tanidi ama ben yetinmedim ve ses kartimin kendi cd sini taktim sorunsuz bir sekilde kuruldu xp de kullandigim butun ses ayarlarini kullanabiliyorum simdi ve sistemdeki butun ses haric suruculeri tanidi kac gundur kullaniyorum hic sorun cikmadi ve bana gore hizli calisiyor..

edit

kurdugum surum x64

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_Amet -- 30 Kasım 2008; 2:43:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nazi81

arkadaslar ben imzamdaki sisteme kurdum birtek creative ses kartimi tanimadi onuda guncellemelerle tanidi ama ben yetinmedim ve ses kartimin kendi cd sini taktim sorunsuz bir sekilde kuruldu xp de kullandigim butun ses ayarlarini kullanabiliyorum simdi ve sistemdeki butun ses haric suruculeri tanidi kac gundur kullaniyorum hic sorun cikmadi ve bana gore hizli calisiyor..

edit

kurdugum surum x64

Aynı şey bana da olmuştu,ben de kendim kurdum.
  • win 7 şimdi kurdum arkadaşlar kurcaladım biraz ... ben biraz xp den vistaya geçiş gibi özellikler bekledim en azından göze hitap etmesi açısından ama ne kadarda beta sürümü olsada vistadan pek fark göremedim açıkçası inşallah tam sürümü çıkana kadar bizim bile düşünemiyeceğimiz özellikler koyarlar...

ayrıca buffy45 arkadaşa ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim...
  • hadi bakalım, ben de katıldım yarışa download ın bitmesine 10 saat ver, kuralım bakalım vista yı formatlayıp neymiş ne değilmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reptile_34

win 7 şimdi kurdum arkadaşlar kurcaladım biraz ... ben biraz xp den vistaya geçiş gibi özellikler bekledim en azından göze hitap etmesi açısından ama ne kadarda beta sürümü olsada vistadan pek fark göremedim açıkçası inşallah tam sürümü çıkana kadar bizim bile düşünemiyeceğimiz özellikler koyarlar...

ayrıca buffy45 arkadaşa ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim...

Önemli değil
  • Windows 7 Beta 1 13 Ocakta çıkcacak İNŞALLAH.
  • xp ye devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckm

Windows 7 Beta 1 13 Ocakta çıkcacak İNŞALLAH.

kaynak?
  • ya saçma sapan özellikler yerine gerekli hızlı ve pratik şeyler olması daha iyi oluyor bence. mesela ben Aero arayüzünü hep kapatırım. Media Player classic kullanırım. Çünkü hız da önemli. Görsellik tamam ama tıklayınca da oturup beklememeli programın açılmasını. Hızlı ve pratik olmalı. Gereksiz özellikler ile hantallaştırmaktansa prtaik yeni özellikler eklemeli. Mesela Winamp tarzı bir müzik çalıcı winrar tarzı rar dosyalarını açıp oluşturabilecek bir eklenti, bir antivirüs yazılımı ama sistemi sömürmeyecek bir ön güvenlik sağlayacak tarzda ve opera gibi pratik bir internet explorer... İşletim sistemini kurduktan sonra codec pack, opera, winamp gibi ek programlar kurmaktan nefret ediyorum zaten zamanımı da bunlar alıyor....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.