Şimdi Ara

Windows 7 Yükleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows cdsini koyup cd den başlatıyorum.. herşey normal başlıyor..
     Windows 7 Yükleme Sorunu

Daha sonra aşağıdaki gibi bir mavi ekran geliyor ve öylece bekliyor..
     Windows 7 Yükleme Sorunu

tam olarak bu hata kodu yazıyor mavi ekranda
    STOP: 0x000000A5 (0x0001000B, 0x50434146, 0xFFd0ac0, 0x00000000)
    Sorunum acaba nedir yardımcı olursanız memnun olurum.. şimdiden teşekkürler

sistemim :
    anakart shappire RS 485 Am2
    işlemci amd x2 3800
    2 ghz
    3 gb ram (2x1gb-2x512mb)
    ekran kartım asusx550 128 bit 256 mb harici ekran kartı

• Bios güncelleyip yüklemeyi deneyin.
  • hocam ilginize teşekkürler.. bios güncelleme nedir.. yardımcı olursanız sevinirim.. teşekkürler...
  • Buradanhttp://eu2.sapphiretech.com/archive/gm/driver/368.zip bios dasyasını indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 24 Kasım 2010; 22:20:34 >
  • hocam yardımların için çok teşekür ederim.. dosyayı indirdikten sonra direk kurmu diyoruz...
  • arkadaşlar bilgisayarım ilk okuma cdrom olduğu halde formatta cdromdan okumuyor. biosuda güncelledim fayda etmedi yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: djyargıç

arkadaşlar bilgisayarım ilk okuma cdrom olduğu halde formatta cdromdan okumuyor. biosuda güncelledim fayda etmedi yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..

Cd nin bootable olduğundan eminmisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayar açıkken kurulum gerçekleşi yor. fakat yeniden başlatıp format atamıyorum..
  • yardım eden yokmuuuuu
  • Tek ram ile kurmayı deneyin
  • tek ram ile dendim oda olmadı.. arkadaşlar yardımmm
  • quote:

bilgisayar açıkken kurulum gerçekleşi yor. fakat yeniden başlatıp format atamıyorum..

Biosdan ilk boot cihazı olarak cd sürücü seçiliyse, cd sürücüdede sorun yoksa cd den başlamaması için birtek cd de sorun olması gerekiyor cd nasıl oluşturuldu iso dosyasını klasöre çıkartıp içindekileri cd yemi yazdınız yoksa nero gibi bir programla cd imajı yazdır seçeneğini seçip iso dosyasınımı seçtiniz, eğer iso dosyasını klasöre çıkartıp dosyaları cd ye yazdıysanız windows açıkken cd içine girip setup dosyasını çalıştırabilmeniz normal ama bu şekilde yazılan cd den bilgisayar başlatılamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

bilgisayar açıkken kurulum gerçekleşi yor. fakat yeniden başlatıp format atamıyorum..

Biosdan ilk boot cihazı olarak cd sürücü seçiliyse, cd sürücüdede sorun yoksa cd den başlamaması için birtek cd de sorun olması gerekiyor cd nasıl oluşturuldu iso dosyasını klasöre çıkartıp içindekileri cd yemi yazdınız yoksa nero gibi bir programla cd imajı yazdır seçeneğini seçip iso dosyasınımı seçtiniz, eğer iso dosyasını klasöre çıkartıp dosyaları cd ye yazdıysanız windows açıkken cd içine girip setup dosyasını çalıştırabilmeniz normal ama bu şekilde yazılan cd den bilgisayar başlatılamaz.

nero benzeri bir programdan imajı alınarak yapıldı. bide bu dvdlerle daha önce mormat atmıştım :SS napacam bilemiyorum kafam durdu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.