Şimdi Ara

Windows 7 Yükleme Tamamlanıyor ... da takılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar Sorunum şu --> Windows 7 kurmayı denedim herşey sorunsuz giderken Yükleme Tamamlanıyor ... kısmında takılıp kalıyor sondaki 3 nokta hareketli ama hiç işlem gerçekleşmiyor öyle saatlerce kalıyor ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum . şimdiden saolun .

• Birde şunu yazmayı unutmuşum USB den format atıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: feritince

Selam Arkadaşlar Sorunum şu --> Windows 7 kurmayı denedim herşey sorunsuz giderken Yükleme Tamamlanıyor ... kısmında takılıp kalıyor sondaki 3 nokta hareketli ama hiç işlem gerçekleşmiyor öyle saatlerce kalıyor ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum . şimdiden saolun .

başka bi windows deneyin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • USB'de virüs olabilir arkadaşım ya da w7 dosyaları bozuk olabilir
  • ofsevim --> Windows 7 hariç bütün işletim sistemlerinin denedim bu pc ile Mac os X - Vista - XP- Linux ... denedim ve kullandım uzun süre şimdi Sleeping Dogs adında çok hoşuma giden bir oyun var 99 Tl ye aldım Xp kulanıyordum yükledim ve Xp de açılmadığını öğerendim vista ve Win 7 de açılıyormuş vista yüklemek istemiyorum win 7 de işte bu sorun saol FİKİR VERDİĞİN İÇİN ÇOK SAOL

Dragão --> Nod 32 ve USB Securty ile taradım ve herhangi bir virüs bulunamadı ayrıca bir başka bilgisayara aynı USB ile Format Atıldı ve gayet güzel çalışıyo FİKİR VEDİĞİN İÇİN ÇOK SAOL
  • quote:

Orijinalden alıntı: feritince

ofsevim --> Windows 7 hariç bütün işletim sistemlerinin denedim bu pc ile Mac os X - Vista - XP- Linux ... denedim ve kullandım uzun süre şimdi Sleeping Dogs adında çok hoşuma giden bir oyun var 99 Tl ye aldım Xp kulanıyordum yükledim ve Xp de açılmadığını öğerendim vista ve Win 7 de açılıyormuş vista yüklemek istemiyorum win 7 de işte bu sorun saol FİKİR VERDİĞİN İÇİN ÇOK SAOL

Dragão --> Nod 32 ve USB Securty ile taradım ve herhangi bir virüs bulunamadı ayrıca bir başka bilgisayara aynı USB ile Format Atıldı ve gayet güzel çalışıyo FİKİR VEDİĞİN İÇİN ÇOK SAOL

hocam yanlış anladın farklı bir windows cd dene demek istemiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.