Şimdi Ara

windows 7 yüklemede sorun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows 7 yüklemeye çalışıyorum ancak yükleme dosyaları yüklendikten sonra gelen ekranda kalıyor.o ekranda normal şartlarda dil seçenekleri vs olması lazım..
    aynı dvd den arkadaşım yükledi sorun olmadı.
    asus m2v-tvm
    amd athlon(tm)64x2 dual 3800+ 2ghz
    2gb ram 667mhz
    80 gb ide harddisk
    sorunu bilen çözümü bilenlerden yardımlarını bekliyorum.teşekkür ederim

• yüklemeye çalıştığın win7nin biti kaç?
  • bir çok neden den dolayı yüklenmiyor olabilir. mesela dvd-rom, dvd, hdd veya ram gibi şeylerden dolayı hata alabilirsiniz. yeni dvd yazmanızı öneririm.
    donanıma bakarak istediğiniz bit lik windows sürümünü yükleyebilirsiniz.
  • 5 10 dk beklersen kuruluma başlayacaktır.
  • Ekran görüntüsü ekler misin?Bu arada bir hata vs. alıyor musunuz?Bende Sata HDD sorunu vardı.Tahminim aynı sorun olabilir.Çözümü açıklayabilirim.Seninde anakart Asus .Bütün asuscular bu hatalardan aldı.
  • ekran görüntüsünü biraz zor eklerim sanırım. printscreen tuşu çalışmaya başlamadı galiba.mavimsi çiçekli bir ekran.sabaha kadar açık bıraktım hiçbirşey gelmedi.32 bitlik windows 7 orjinal sürüm. bi kaç dvd ile denedim.ide bi harddiskim var samsung 80 gb.
  • benım kurdugum wın7 de bı yukleme anı var arkadasında dedıgı gıbı 5 - 10 dakka bekletıyor ekranda sadece bır wallpaper var baska hıc bır sey yok bombos ben bı ara bozuk oldugunu dusundum wın7 dıskının ama degılmıs uzun sure bekledıkten sonra devam ettı yuklemeye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne adar uzun ? ben yaklaşık 5-6 saat bekledim birşey olmadı..
  • 15 dakkadan daha uzun sure beklememısımdır
  • geçenlerde yine aynı hardiski bu sefer xp ile beraber olacak şekilde boştaki sürücüye fedora 10 kurdum.ancak kurulum tamamlandıktan sonra işletim sistemini çalıştıramadı.bu sorun ile windows 7 yüklerken ki problemin paralel olduğunu düşünüyorum.ama xpde sorun yok.(bu ara biraz fazla kasıyor sadece:D)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.