windows 7 yüklemeye çalışıyorum ancak yükleme dosyaları yüklendikten sonra gelen ekranda kalıyor.o ekranda normal şartlarda dil seçenekleri vs olması lazım.. aynı dvd den arkadaşım yükledi sorun olmadı. asus m2v-tvm amd athlon(tm)64x2 dual 3800+ 2ghz 2gb ram 667mhz 80 gb ide harddisk sorunu bilen çözümü bilenlerden yardımlarını bekliyorum.teşekkür ederim
yüklemeye çalıştığın win7nin biti kaç?
bir çok neden den dolayı yüklenmiyor olabilir. mesela dvd-rom, dvd, hdd veya ram gibi şeylerden dolayı hata alabilirsiniz. yeni dvd yazmanızı öneririm. donanıma bakarak istediğiniz bit lik windows sürümünü yükleyebilirsiniz.
5 10 dk beklersen kuruluma başlayacaktır.
Ekran görüntüsü ekler misin?Bu arada bir hata vs. alıyor musunuz?Bende Sata HDD sorunu vardı.Tahminim aynı sorun olabilir.Çözümü açıklayabilirim.Seninde anakart Asus .Bütün asuscular bu hatalardan aldı.
ekran görüntüsünü biraz zor eklerim sanırım. printscreen tuşu çalışmaya başlamadı galiba.mavimsi çiçekli bir ekran.sabaha kadar açık bıraktım hiçbirşey gelmedi.32 bitlik windows 7 orjinal sürüm. bi kaç dvd ile denedim.ide bi harddiskim var samsung 80 gb.
benım kurdugum wın7 de bı yukleme anı var arkadasında dedıgı gıbı 5 - 10 dakka bekletıyor ekranda sadece bır wallpaper var baska hıc bır sey yok bombos ben bı ara bozuk oldugunu dusundum wın7 dıskının ama degılmıs uzun sure bekledıkten sonra devam ettı yuklemeye
ne adar uzun ? ben yaklaşık 5-6 saat bekledim birşey olmadı..
15 dakkadan daha uzun sure beklememısımdır
geçenlerde yine aynı hardiski bu sefer xp ile beraber olacak şekilde boştaki sürücüye fedora 10 kurdum.ancak kurulum tamamlandıktan sonra işletim sistemini çalıştıramadı.bu sorun ile windows 7 yüklerken ki problemin paralel olduğunu düşünüyorum.ama xpde sorun yok.(bu ara biraz fazla kasıyor sadece:D)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme