Şimdi Ara

Windows 7 yükleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar w7yi yüklemeye çalışırken hep aynı hatayı alıyorum hiçbir aygıt bulunamadı yükleme medyasının doğru sürücüleri içerdiğinden emin olunuz hatası biostan ahci vb ayarların tüm olasılıklarını denedim ama yinede olmadı sistemim intel dp965lt anakart core2quad q6600 işlemci 4gb8 800mhz ramim var gforce 8800gts 320 mb ve tv kartım var bide sorun acaba neyden kaynaklanıyo anakartım w7yi desteklemiyo olabilirmi teşekkürler.

• windows 7yi anakartınızın desteklememesi diye bir şey söz konusu olamaz.
    1den fazla hard diskiniz varsa diğerlerini çıkarıp deneyin yada elinizdeki windows 7 dvdsinde sorun olabilir

ekleme:sisteme hızaşırtma yaptıysanız bios ayarlarını defaulta alarakta deneyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whamx -- 10 Temmuz 2010; 2:12:22 >
  • hız aşırtma yok tek harddiskim var 4 tane windows 7 denedim hepsinde aynı problem
  • kimse bu sorunun nedenini bilmiyormu ya
  • ya cidden buna çözüm bulabilen yokmu nolur yardım edin ya
  • sorununuzun hard diskten kaynaklandığı kesin.
    daha önce windows 7 kullandıysanız cracktan kaynaklanmış olabilir.yine diskinizde bad sectorde oluşmuş olabilir.
    diskinizde önemli veriler yoksa tüm bölümlenmemiş alanlar dahil biçimlendirip deneyin
  • Eğer windows 7 yüklemesi için harddisk gözükmüyorsa;

Sata driverını tanıtmak gerekiyor.

Yani windows 7 normalde sata hd'leri tanıyor ama benim diğer bilgisayarda da böyle bir sorun olmuştu.(Yüklenecek harddiskin görünmemesi olayı.)

Sata driver tanıtılarak bu sorunun üstesinden gelinebilir diye düşünüyorum.

Anakartın sitesinden sata dirverları indir.

USB belleğe yada taşınabilir disk'e at.

Aşağıdaki linkten işlemin nasıl yapıldığına bak;

http://www.sevenforums.com/tutorials/68505-sata-driver-load-windows-7-vista-setup.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 11 yüklerken uyarı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.