Bildirim
Windows 7 Yükseltmem Var Nasıl Alacağım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
notebook un ne markaysa onun sitesine gireceksiniz.orda anlatıyor nasıl yükseltme yapacağınız.
büyük ihtimalle sadece işletim sistemi değil hazır recovery dvd vericeklerdir.yani kurulum bitince kutusundan çıktığı gibi bütün driver ve programlar hazır olacak. -
peki arkadaşım yine bana lisans numarası vereceklermi? az önceki cevabın için teşekkür ederim -
az önce toshina'nın sitesinden yükseltme sürümü için sipariş kısmına girdim ve ücretsiz yükseltme diye kandırdıkları şeyin aslında 39 dolar ücreti olduğunu gördüm. sahtekar bunlar resmen sahtekar -
39 dolar kargo parasıdır.
windows 7 120 dolar ile 320 dolar arasıdır fiyatı.yani size ücretsiz verecekler.sadece kargo ücretini siz ödiyeceksiniz. -
doğru bak bu olabilir kargo parası olabilir -
hazirandan önce alınmış vista business yüklü notebooklarda ücretsiz yükseltme mümkün mü? -
mümkün degil 26 hazirandan önce alınanlar için.
Eğer markalı bilgisayarla gelen yükseltme seçeneğini seçerseniz her marka üreticisi,recovery cd ya da kargo ücreti gibi farklı ücretler yansıtır size. Ama oem lisans olarak aldıgınız yükseltme seceneklerinde microsoftun sayfası üzerinden sipariş verirsiniz herhangi bir kargo cd ücreti ödemezsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X