Şimdi Ara

Windows 7 Yükseltmem Var Nasıl Alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta cumartesi günü yeni bir notebook aldım ve windows 7 yükseltmesi olan vista verdiler yanında. Windows 7 çıktığına göre nasıl yükseltme yapacağım bi yerden falanmı indirmem lazım yoksa başka bir işlemmi yapmam lazım?

• notebook un ne markaysa onun sitesine gireceksiniz.orda anlatıyor nasıl yükseltme yapacağınız.
    büyük ihtimalle sadece işletim sistemi değil hazır recovery dvd vericeklerdir.yani kurulum bitince kutusundan çıktığı gibi bütün driver ve programlar hazır olacak.
  • peki arkadaşım yine bana lisans numarası vereceklermi? az önceki cevabın için teşekkür ederim
  • az önce toshina'nın sitesinden yükseltme sürümü için sipariş kısmına girdim ve ücretsiz yükseltme diye kandırdıkları şeyin aslında 39 dolar ücreti olduğunu gördüm. sahtekar bunlar resmen sahtekar
  • 39 dolar kargo parasıdır.
    windows 7 120 dolar ile 320 dolar arasıdır fiyatı.yani size ücretsiz verecekler.sadece kargo ücretini siz ödiyeceksiniz.
  • doğru bak bu olabilir kargo parası olabilir
  • hazirandan önce alınmış vista business yüklü notebooklarda ücretsiz yükseltme mümkün mü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mümkün degil 26 hazirandan önce alınanlar için.

Eğer markalı bilgisayarla gelen yükseltme seçeneğini seçerseniz her marka üreticisi,recovery cd ya da kargo ücreti gibi farklı ücretler yansıtır size. Ama oem lisans olarak aldıgınız yükseltme seceneklerinde microsoftun sayfası üzerinden sipariş verirsiniz herhangi bir kargo cd ücreti ödemezsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.