Şimdi Ara

Windows 7de messenger sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yardım edin çıldırMak üzereyim.Benim laptopa msn 9 yüklemiştim.sonra bir gün msn acayım dedim.yeni sürüm mevcut dedi.bundan sonra msn 9 kullanamadım.yenisini yukleyeyim dedim.o da yüklenmedi.eskisini sildim.yenisini yüklerken sürekli hata veriyor. hata kodu 0x80070643.güvenlik duvarı diyor bilgisayarda hata kodu olarak.ben antivirüsü bile sildim.windowsun kendi güvenlik duvarıyla da oynadım yine yok.olmuyor wlarp.exeyi denedim,sildim,ugrastım,günlerimi Verdim yine sonuc yok lütfen yardımlarınızı bEkliyorum cok fena durumdayım.yeni bilgisayar o yuzden format dusunmuyorum.

• 9u kur sonrada uyumluluk modunu win2000 yap tamamdır.
  • kardeş 9u silmiştim ne yaptıysam onu da yukleyemiyorum
  • Google' da "live messenger 9 portable" diye arat bulduğun sitelerden birinden indir... Kurmadan heryerde çalıştırabilirsin usb flash diskte bile...
  • dostum hemen yukledim ama calısmıyor.şimdi de böyle bir sorun varacaba sorun bende mii???

• Anladığım kadarıyla eski msn tam olarak kaldırılmadığı için yenisini de çalıştırmıyor... Şu adımları uygula:

Bazı nedenlerden dolayı Windows Live Messenger’ı sisteminizden tamamen kaldırmanız gerekiyorsa, sisteminizi Windows Live Messenger hiç kurulmamış gibi bir konuma getirmek istiyorsanız ya da yeni bir sürüme yükseltme yaparken çözemediğiniz bir sorunla karşılaşırsanız; aşağıdaki adımları uygulayınız:
    Her ihtimale karşı yeni bir sistem geri yükleme noktası oluşturun.
    Başlat > Programlar > Donatılar > Sistem Araçları > Sistem Geri Yükleme
    — Saatin yanında bulunan (system tray) Messenger sembolüne sağ tıklayarak ‘Çıkış‘ seçeneğine tıklayınız.
    — Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır listesinden Windows Live Messenger’ı bularak ‘Kaldır‘ tuşuna tıklayınız.
    — Bilgisayarım > C:\ > Program Files > MSN Messenger (yeni sürümlerde C:\Program Files\Windows Live\Messenger) klasörünü silininiz. (Genellikle C:\ sürücüsüdür, eğer Windows’unuz başka bir sürücüde yüklüyse, sürücü harfini buna göre değiştiriniz)
    — Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Klasör Seçenekleri > Görünüm sekmesi altında bulunan Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğinin kutucuğunu işaretleyip Tamam‘a tıklayınız. Zaten bu seçenek işaretliyse, bir sonraki adıma geçiniz.
    — Bilgisayarım > C:\ > Documents and Settings > *NeutralizeR > Local Settings > Application Data > Microsoft klasörü içinde bulunan Windows Live Contacts ve Messenger klasörlerini siliniz. *: NeutralizeR yerinde sizin kendi Windows oturum açma adınız olacak (kullanıcı_adınız). Yani Windows hesabınız.(Vista’da: C:\Kullanıcılar\NeutralizeR\AppData\Local\Microsoft)

Daha kolay ulaşmak için Başlat > Çalıştır > %userprofile%
    Silmeniz gereken klasörlerin tüm listesi (bazıları mevcut olmayabilir):
    Not: Başlat > Çalıştır penceresine geldikten sonra aşağıdaki satırı kopyalayın, enter tuşuna basın. Bir üst klasöre gelip silmeniz gereken klasörü silin. Tüm satırlar için aynı işlemi tekrarlayın.
    %userprofile%\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\ %userprofile%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\
    %temp%\MessengerCache\

Alıntıdır...

• Arkadasımne yaptıysam denedim.hepsini eksiksiz yaptım.wlarp.exe,revo uninstaller,windows install clean up hepsini denedim.ama yine yuklerken resimdeki hatayı alıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dduzce

Arkadasımne yaptıysam denedim.hepsini eksiksiz yaptım.wlarp.exe,revo uninstaller,windows install clean up hepsini denedim.ama yine yuklerken resimdeki hatayı alıyorum

O hata .NET Framework bozulduğunda meydana geliyor.. .NET Framework paketini yeniden kur. Büyük ihtimal düzelecektir...

• quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

quote:

Orijinalden alıntı: dduzce

Arkadasımne yaptıysam denedim.hepsini eksiksiz yaptım.wlarp.exe,revo uninstaller,windows install clean up hepsini denedim.ama yine yuklerken resimdeki hatayı alıyorum

O hata .NET Framework bozulduğunda meydana geliyor.. .NET Framework paketini yeniden kur. Büyük ihtimal düzelecektir...

framework 4 ü kurdum. 4 de güncelleştirme istedi.onu da yukledim.denedim ama yine sonuc yok

• Geriye yapılacak tek bişey kaldı sistem geri yükleme.... Msn 9' u yüklediğin tarihin öncesine sistem geri yükleme yap. Ondan sonra tekrar msn live 2011 kur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Geriye yapılacak tek bişey kaldı sistem geri yükleme.... Msn 9' u yüklediğin tarihin öncesine sistem geri yükleme yap. Ondan sonra tekrar msn live 2011 kur...

Onu da yaptım.ama yine değişmedi:)
  • yapabileceğim baska çözüm yok mu??
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.