Şimdi Ara

Windows 8.1 9600 Lisans yedekleme başarabilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar toolkit vs birçok araç denedim sanal makinada deniyorum hiç bir şekilde yedek lisansı aktifleştiremedim.
    system 32 ve sysWOW64 klasörlerindeki spp klasörlerini de olduğu gibi atıyorum olmuyor.
    evet windowsum çakma orjinal, skype ile etkinleşmiştirdim zorla.şuan skype devri tamamen kapanmış o yüzden yedekleme yapmam gerekli.

• ibrahimscare kullanıcısına yanıt
    Skype ile etkinleştirilmiş sisteme çakma denemez.Tamamen orjinaldir.Yedek almaya gelince spp klasörü 8 de kaldı 8.1 de spp nin içinde 2.0 klasörü var anahtar ile birlikte 2.0 ın yedeğini alacaksın bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

Skype ile etkinleştirilmiş sisteme çakma denemez.Tamamen orjinaldir.Yedek almaya gelince spp klasörü 8 de kaldı 8.1 de spp nin içinde 2.0 klasörü var anahtar ile birlikte 2.0 ın yedeğini alacaksın bu kadar.

hocam spp klasörünü tamamen alıp denedim, 2.0 klasörünüde ek olarak tek denedim fakat olmuyor.cmd ekranına keyimi yazıyorum daha sonra izinleri verip 2.0 klasörünü olduğu gibi kopyaladım sonuç alamadım sanal makinada.
    Sanal makinayı bilmem ben bu işlemi gün boyunca sayısını hatırlamadığım kadar yapıyorum.Çünkü ilgi alanım bunlar.
  • quote:

Sanal makinayı bilmem ben bu işlemi gün boyunca sayısını hatırlamadığım kadar yapıyorum.Çünkü ilgi alanım bunlar.

2.0 klasörünü attığımızda normalde olmasımı gerekiyor.mümkünse acaba uygulamam gerekenleri sıralaması ile ö.m atar mısınız.burada yasak olabilir belki.teşekkürler.
    Acronis kullansanız bu tip korkularınız ortadan kalkar.Sistemin yedeğini alırsın elinde sistemin yedeği olduktan sonra herşeyi korkusuzca denersin.Sanal makina ile normal makina bir mi ki.Ekran kartı,ram miktarı farklı şeyler.Bildiklerin doğru şeyler ama normal makina ile sanalı karıştırıyorsun.Uzaktan yani sistemi görmeden yap demek benim haddimi aşar.Onun için acronis ile yedek alsan gözün arkada kalmadan herşeyi denersin diyorum.Yapılacaklara gelince.Anahtarı cmd ye yönetici olarak gireceksin ardından 2.0 klasörünü değiştir diyeceksin bu kadar.
  • quote:

Acronis kullansanız bu tip korkularınız ortadan kalkar.Sistemin yedeğini alırsın elinde sistemin yedeği olduktan sonra herşeyi korkusuzca denersin.Sanal makina ile normal makina bir mi ki.Ekran kartı,ram miktarı farklı şeyler.Bildiklerin doğru şeyler ama normal makina ile sanalı karıştırıyorsun.Uzaktan yani sistemi görmeden yap demek benim haddimi aşar.Onun için acronis ile yedek alsan gözün arkada kalmadan herşeyi denersin diyorum.Yapılacaklara gelince.Anahtarı cmd ye yönetici olarak gireceksin ardından 2.0 klasörünü değiştir diyeceksin bu kadar.

hocam laptopta da denemiştim olmamıştı.donanım değişiklikleri farkılık gösterirmi bu yöntem için.ben yılbaşından sonra anakart işlemci değişimi yapacağım o yüzden format gerekecek.zamanında skype ile aktifleştirmiştim.500 lira ek masraf çıkıcak ondan böyle bir arayışa girdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Anakart işlemci değiştireceksen şimdi elindeki lisansı unut zaten.Ancak o gün geldiğinde illaki skype ile lisanlama yolu bulunur.Bu gün bile var zaten.Wmc üstünden.
  • quote:

Anakart işlemci değiştireceksen şimdi elindeki lisansı unut zaten.Ancak o gün geldiğinde illaki skype ile lisanlama yolu bulunur.Bu gün bile var zaten.Wmc üstünden.

ilgili yorumlarınız ve beni bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler hocam.hayırlı geceler
  • Wmc kurulması için Windows 8'in etkinleştirilmesi gerekir. Etkinleştirmek için Kms kullanıp sonra Wmc kurmak da saçma olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeinBlue -- 4 Kasım 2013; 0:24:08 >
  • Temiz windows 8.1 kurun driverları falan yükleyin aktive edin sonra videoda anlatılanı yapın en sağlamı :)
    http://www.youtube.com/watch?v=dEvoVcB2cXQ
  • Anakart değiştik orjinal lisans uçtu. Napcaz şimdi
  • windows açıkken o klasörü atarsan spp ye olmaz temiz formattan sonra pc yi usbyle açıp atıcan yedeğini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.