Şimdi Ara

Windows 8.1 açılışta 'Lütfen Bekleyin' sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı açtığımda sorunsuzca açılıyor ama sonra ekranın büyük bölümünü kaplayan mavi bir şerit çıkıyor ve 'Lütfen bekleyin' yazıyor. 15 saniye sonra kapanıyor fakat çok sinir bozucu niye çıkıyor anlamadım. Bu arada kapanırken yarım saniye kadar bir yazı çıkıyor, okuyabildiğim kadar 'Skydrive yüklenemedi' gibi bir yazı çıkıyor

• arkadaşlar bendede aynı şerit çıkıyor hatta hiç gitmiyor bilgisayarda kalıyor lütfen bekleyin yazan şerit . windows tuşuyla ekranın kenarlarında başlangıca ordan masaüstüne geçtiğini fark edebiliyorum ama hiç bişey yapamıyorum olece kalıyor laptop ayrıca laptop asus sc550m dokunmatik win 8 den 8.1 e güncelledim bi türlü çözüm bulamadım yardımcı olurmusunuz güvenli modda açıp başka kullanıcı yaptım onu açınca herhangi bi sorun yok .
  • Bu soruna çözüm bulundu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Bu soruna çözüm bulundu mu?

Evet kendi kendine düzeldi
  • ben de win8 olan bilgisayarımı 8.1 e güncelleştirdikten bir süre sonra bu sorun oluşmaya başladı :S
    çözümü varsa kurtulalım şu sorundan yahu :S
  • Ben sorunu format atarak duzelttim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde ASUS bilgisayarlar da oluyor bende üçüncü kez F9 ile RECOVERY yaptım , LÜTFEN BEKLYİN uyarısı yüzünden neyse sonunda güvenli kipte yeni kullanıcı oluşturdum
    daha sonra yeni kullanıcı hesabında birkaç programı uninstall ettim birkaç kez yeniden başlat yaptım sonunda one drive çıktı ve bitti uyarısı tıkladım sonunda kurtuldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beratltd -- 19 Mart 2015; 13:09:15 >
  • Bu sorun bende de oluyordu, OneDrive ile alakalı olduğu doğru. Nedeni muhtemelen kurulumda iken(Windows setup) internet bağlantı sorunu vb. yüzünden OneDrive ayarlarının tam yapılamaması. O yüzden sistem her açılışta bu ayarı size tekrar sormak istiyor ancak bir hata olacak ki penceredeki yazıyı göremeden pencere kapanıyor ve bu bir döngü halini alıyor. Çok hızlı bir refleksle bakarsanız OneDrive ile ilgili olduğunu görebiliyorsunuz. Bir keresinde çözmüştüm kapa-aç falan yaparak ancak net olarak hatırlamıyorum. Ayrıca formatta tekrar bu sorunun oluşması ihtimali var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 18 Mart 2015; 21:19:45 >
  • Asus destek çözümü bios güncellemesiymiş. modele ait güncel bios sürümünü gönderdiler ve sorun çözüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.