Şimdi Ara

Windows 8.1 Başlangıçtaki Balık resmi nasıl gider?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 8.1'de PC Açılırken Balıkresmi çıkıyor ve bende bu durumdan memnun değilim.Normal Windows Logosunun Çıkmasını istiyorum.Nasıl yaparım?

• quote:

Orijinalden alıntı: cnrakmn35

Windows 8.1'de PC Açılırken Balıkresmi çıkıyor ve bende bu durumdan memnun değilim.Normal Windows Logosunun Çıkmasını istiyorum.Nasıl yaparım?

sen Windows 8.1 preview kullandığın için balık çıktı, microsoftun beta balıklarından. 8.1 pro rtm sürüme yükseltmen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atahanbostan

quote:

Windows 8.1'de PC Açılırken Balıkresmi çıkıyor ve bende bu durumdan memnun değilim.Normal Windows Logosunun Çıkmasını istiyorum.Nasıl yaparım?

sen Windows 8.1 preview kullandığın için balık çıktı, microsoftun beta balıklarından. 8.1 pro rtm sürüme yükseltmen lazım.

Nerden indirebilirim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atahanbostan

quote:

Nerden indirebilirim?

daha öncesinde (doğru anladıysam) normal windows logosuydu ve daha sonra kendisi mi beta balığı oldu? bunu öğrenmek istiyorum. bu arada windows 8 keyin yoksa satın almalısın. 75 tlye 8 keyi koparırsın. ordan kurarsın 8 i ve 8.1 e yükseltirsin. yada direk 600 tlye kutulu cd al. illa torrent ise link vereyim. google DMCA marifetiyle hepsini aramalardan siliyor. özelden atarım
    -Fenere, Windows XP'ye ve en önemlisi korsana karşıyım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcislocked -- 3 Aralık 2013; 23:32:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.