Arkadaşlar öncelikle konuyu doğru yere mi açıyorum bilgim yok. Eğer yanlışım varsa başka yere taşınabilir.
Windows 8.1 İşletim sisteminde bilgisayarı kurtarma aracı kullanarak dosyalarıma zarar vermeden fabrika ayarlarına çekeceğim. Bunun için sağ taraftan açılan menüde bilgisayar ayarlarını Açmam gerekiyor. Bilgisayar ayarları menüsüne tıklayınca Menü açılıyor gibi oluyor (MOR EKRAN) Sonra tekrar küçülüp Başlat çubuğuna yerleşiyor. Açık gibi gözüküyor. Üzerine tıkladığımda ise tekrar açılıyormuş gibi gözüküp ardınden birdaha kapanıyor.
Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarıma zarar vereceğim sinirden.
up ............
Yok mu çözümünü bilen birisi kafayı yiyeceğim
aynı sorun bendede var,format atmadan çözebilirsem buraya yazarım
windows + x tuşuna basın ordan komut istemciyi normal olarak başlatın. ve aşağıdaki kodu kopyalarken başında ve sonunda boşluk olmamasına dikkat edin..ve enter a basın bukadar.ben böyle yaptım sorun çözüldü.
windows + x tuşuna basın ordan komut istemciyi normal olarak başlatın. ve aşağıdaki kodu kopyalarken başında ve sonunda boşluk olmamasına dikkat edin..ve enter a basın bukadar.ben böyle yaptım sorun çözüldü.