Şimdi Ara

Windows 8.1 BUGCODE_NDIS_DRIVER hatası yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hızlandırıcıyı ne zaman laptopa bağlasam bu hatayı alıyorum heryere baktım bir çok şey denedim bi türlü çözemedim forumdada bunla ilgili bi çözüm bulamadım lütfen bilen birileri yardımcı olsun hızlandırıcı olmadan internet sürekli kesilip duruyor kafayı yemek üzereyim

edit:Bu arada hatanın oluşumu usb den hızlandırıcıyı bağladığım an bu hata çıkıyor karşıma ve bilgisayar kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CruWiT -- 25 Aralık 2013; 1:27:34 >

• Yokmu bilgi sahibi olan birisi
  • Aynı durumu ben de yaşadım arkadaşlar. lütfen yardımcı olun.
    Arkadaşlar win7'den win 8.1 PRO'ya geçiş yaptım. win7'deyken inca iuwa-300n wireless adaptör kullanıyordum hiç bir sıkıntı yoktu. win 8.1 pro'ya geçiş yaptıktan sonra wireless adaptörün kurulumunu yaptım. cihazı USB girişinden pc'ye bağladığım anda, aşağıdaki hatanın türkçesini veriyor (aşağıdaki hatanın ekran görüntüsünü, internetten buldum, yabancı farklı biri aynı sorunla karşılaşmış.) Aşağıdakinin birebir aynısı yalnız türkçe yazılmış hali. Bilgisayarınız bir hatayla karşılaştı falan filan.. altında da BUGCODE_NDIS_DRIVER yazıyor.
    herhangi bir flash disk vs.. taktığımda hiç bir sıkıntı yok. Sadece bu ürünü bağladığımda, usb girişine taktığımda ekrana direkt bu görüntü geliyor. Aynı cihaz win7'de sorunsuz olarak çalışıyor. nete bağlanabiliyor..

Hatanın görseli aşağıda.

http://fud.community.services.support.microsoft.com/Fud/FileDownloadHandler.ashx?fid=2e417606-1374-4117-a3fd-be8045338207

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatasaray2 -- 15 Ocak 2014; 13:55:30 >

• hiç bilgi sahibi olan biri yokmu koca forumda
  • Ben de sizin gibi mavi ekran hatası alıyordum. Söylediğim adımları takip ederseniz sorununuz çözülmüş olacaktır.
    Windows Tuşu+R->msconfig->Hizmetler->Realtek CU'nun tikini kaldırın ve alt kısımdan "Tamam"a tıklayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.