Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Enterprise'lara güncelleme yok galiba. Lenovo Z500 alanlar yandı!

Enterprise ile mi geliyor onlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Enterprise'lara güncelleme yok galiba. Lenovo Z500 alanlar yandı!

Enterprise ile mi geliyor onlar ?

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Orijinalden alıntı: ₯

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cafe1001

Yaklaşık 1 aydır windows 8.1 kullanıyorum 2 labtopa kurdum ancak asus marka laptopda wifi kopma sorunları var herhangi bir zamanda her anda olabilir 3-4 saatte olabilir internet birden kopuyor sağ atta wifi sinyal göstergesi üzerinde sarı ünlem çıkıyor. bu sırada internet kopuyor sonra tekrar düzeliyor aynı anda çalışan diğer laptopda sorun yok modemi degiştirdim,aynı marka başka wifi kartı taktım,son driverler,ayarlar,format filan sorun düzelmedi laptopun wifi kartı Atheros ar9002wb-1ng... Size tavsiyem içinde atheros marka wifi kartı olan bir cihaz almayın çok sorunlu.

Ben de de kopma oluyor, bağlı görünse de internete girmiyor. Wireless sürücülerini güncelledim düzelmedi, wireless i kapatıp açarsam hemen düzeliyor yada bir süre beklemek gerekiyor.

sizin laptoptami asus atheros cipli

Hayır HP ama atheros marka wireless var.

windows 8 guncelleme ile gelen driveri yukledinizmi bendede sorun oluyordu ben yukledim sorun kalmadi

Windows tan değilde atherostan çıkan son sürücü yüklü, kaldırıp windowsunkini mi kullanayım ?

kaldirmana gerekyok windows update guncelleme olarak varsa guncelle de yeter

Ben windows update ile gelen 10.0.0.260 driveri ve sonrasında çıkanhttp://www.atheros.cz/atheros-wireless-download.php?chipset=31&system=7
    Version: 10.0.0.263 driver'i denedim sorun devam ediyor bulabilsem intel marka wifi kartı ile degiştirmek isterim ancak benimki ar9002-WB wifi ve bluetooth kartı beraber yani tümleşik yapısı var buna eşdeger intel kart bulmak zor

• cafe1001 kullanıcısına yanıt
    aynı sürücü yüklü 10.0.0.260 yüklü bendede sorun yok
  • quote:

Sorunsuz kullanman dilegiyle..darısı bizim başımıza..
    windows update ile gelen atheros güncellemesi ile diğer arkadaşlarında wifi de kopma sorunu düzeldi mi acaba
  • cafe1001 kullanıcısına yanıt
    diger arkadasları bilmiyorum hocam suan bende sorun yok
  • evet orjinal windows 8 kullanan arkadaşlar.win 7 ultimateden geçiş yapayım mı yoksa biraz daha beklemekte fayda mı var?
  • quote:

Güncellemeyle 10.0.0.263 ü yüklüyor ve sorun devam ediyor. Yalnız diğer bilgisayarımda da ralink wireless var o da bazen girmiyor ünlem çıkıyor. Onu daha 8.1 e güncellemedim, Windows 8 yüklü acaba modem mi bozuldu ?
  • laptopta Windows 7 vardı Windows 8 deneme sürümünü kurmuştum alışmak zor ilk başta süresi dolunca win7 ye devam

• Orijinalden alıntı: iskocya

Ben de msdn'den kurmuştum 8'i. 8.1 için indirme yöneticisi indirdim, 8.1 anahtar istedi, 8'in orijinal anahtarını girdim, olmadı :)

temiz kurulumda sorun çıkmıyor diye biliyorum, windows 8 lisans anahtarı değiştirme yolları var biraz araştırın o şekilde çözülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 21 Ekim 2013; 0:02:16 >
  • Orijinalden alıntı: claude

Orijinalden alıntı: iskocya

Ben de msdn'den kurmuştum 8'i. 8.1 için indirme yöneticisi indirdim, 8.1 anahtar istedi, 8'in orijinal anahtarını girdim, olmadı :)

temiz kurulumda sorun çıkmıyor diye biliyorum, windows 8 lisans anahtarı değiştirme yolları var biraz araştırın o şekilde çözülür

Sonradan düzelttim o sorunu, teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

Sonradan düzelttim o sorunu, teşekkürler :)

güzel, mesajı alıntılayalım da aynı konuda tereddütü olanlar sorun yaşamasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 29 Ekim 2013; 20:19:55 >
  • Erai kullanıcısına yanıt
    Önceki versiyonunda, yani düz 8 dede bu seçenekler vardı diye hatırlıyorum.Başlat tuşunun bi gereği yoktu bence.Sadece güzel duruyo gibi görünüyor.Yanlışım varsa kusura bakmayın
  • orhan kullanıcısına yanıt
    arkadaşım sanırım windows 8 key ile download başlatıp sonra iptal ederek 8.1 baslatılabiliyor diye sen mesaj yazmışsın, kendi adıma sonsuz teşekkürler, aynı yöntemi denedim ve şu an %25 bitti bile.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cafe1001

Yaklaşık 1 aydır windows 8.1 kullanıyorum 2 labtopa kurdum ancak asus marka laptopda wifi kopma sorunları var herhangi bir zamanda her anda olabilir 3-4 saatte olabilir internet birden kopuyor sağ atta wifi sinyal göstergesi üzerinde sarı ünlem çıkıyor. bu sırada internet kopuyor sonra tekrar düzeliyor aynı anda çalışan diğer laptopda sorun yok modemi degiştirdim,aynı marka başka wifi kartı taktım,son driverler,ayarlar,format filan sorun düzelmedi laptopun wifi kartı Atheros ar9002wb-1ng... Size tavsiyem içinde atheros marka wifi kartı olan bir cihaz almayın çok sorunlu.

Ben de de kopma oluyor, bağlı görünse de internete girmiyor. Wireless sürücülerini güncelledim düzelmedi, wireless i kapatıp açarsam hemen düzeliyor yada bir süre beklemek gerekiyor.

sizin laptoptami asus atheros cipli

Hayır HP ama atheros marka wireless var.

windows 8 guncelleme ile gelen driveri yukledinizmi bendede sorun oluyordu ben yukledim sorun kalmadi

Windows tan değilde atherostan çıkan son sürücü yüklü, kaldırıp windowsunkini mi kullanayım ?

kaldirmana gerekyok windows update guncelleme olarak varsa guncelle de yeter

Laptop'u 1 hafta önce aldım, son 2 gün'e kadar aynı sorun bende de vardı. Tüm güncellemeler yüklü olduğu halde sorun devam ediyordu.

Biraz kurcaladım deneye deneye acaba düzelecekmi diyerekten ve sorun düzeldi...
    Sorunu aşağıdaki pencereden hallettim, artık kopmalar yaşanmıyor.
    Yukarıda bir arkadaşın belirttiği gibi durduk yere bağlantı kopuyor ve ünlem işareti çıkıyordu üzerinde "sınırlı" yazıyordu. Ardından kendi kendine tekrar bağlanıp düzeliyordu.

Şimdi böyle bir sorun kalmadı.

http://n1310.hizliresim.com/1g/p/tsm38.jpg

• quote:

quote:

Güncellemeyle 10.0.0.263 ü yüklüyor ve sorun devam ediyor. Yalnız diğer bilgisayarımda da ralink wireless var o da bazen girmiyor ünlem çıkıyor. Onu daha 8.1 e güncellemedim, Windows 8 yüklü acaba modem mi bozuldu ?

ben mağzadan güncelledim 8.1 sorun yok artı dünde update ile geleni yükledim kopma sorunu henüz hiç yaşamadım. modemde sorun olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 21 Ekim 2013; 1:14:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fahriparlaktas

Önceki versiyonunda, yani düz 8 dede bu seçenekler vardı diye hatırlıyorum.Başlat tuşunun bi gereği yoktu bence.Sadece güzel duruyo gibi görünüyor.Yanlışım varsa kusura bakmayın

Önceki versiyonda yoktu diye hatırlıyorum ben sanki. Ya da hiç dikkat etmedim ben, bilmiyordum yani. Neyse, geç olsa da öğrenmiş olduk, birkaç şeye daha kısa sürede ulaşılabilir hale getirilmiş, hiç yoktan iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erai

quote:

Orijinalden alıntı: fahriparlaktas

Önceki versiyonda yoktu diye hatırlıyorum ben sanki. Ya da hiç dikkat etmedim ben, bilmiyordum yani. Neyse, geç olsa da öğrenmiş olduk, birkaç şeye daha kısa sürede ulaşılabilir hale getirilmiş, hiç yoktan iyidir

vardı da fareyi köşeye götürünce görünür oluyordu bu sürekli görünür ve üzarine sağ tık yapınca gerekli ayarlar çıkıyor, bu ilkinde de çıkıyordu ama bu daha pratik olmuş. başlat gitti deyip tüh kaka diyenlerede şaşıyorum tamam başlata alışılmıştı yıllardır ama artık yok uzatmanın anlamı yok yeniliklere alışmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 21 Ekim 2013; 1:29:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

Bir ara xp diye diretenler şimdi 7 diye direniyor :)

Xp diye diretenlerin çoğu 7'ye geçti ama.

Daha iyisi gelirse geçeriz, niye geçmeyelim? Biz 7 diye diretmiyoruz, 8 değil diye diretiyoruz.

Bir ara dediğime göre...

Ayrıca 8 değil diye bir şey yok. Bundan sonraki Windows, aynı vista gibi olacak.

Evet, demişsin.

Sonraki Vistaysa ona da geçmeyiz olur biter. Kendi sistemimizle mutluyken niye yeni diye sevmediğimiz yenisine geçelim ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: desdinova

arkadaşım sanırım windows 8 key ile download başlatıp sonra iptal ederek 8.1 baslatılabiliyor diye sen mesaj yazmışsın, kendi adıma sonsuz teşekkürler, aynı yöntemi denedim ve şu an %25 bitti bile.

Rica ederim, kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.