Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ister geri çeksinler, isterse daha da ileri itsinler :D :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: konfigürasyonborusu

valla ister geri çeksinler, isterse daha da ileri itsinler :D :D :D

:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

Orjinal windows 7 home premium var uygun fiyata 8'e geçebilirmiyiz ???

uygun fiyata derken ?

Orjinal windows 7 im mevcut geçen microsoft Türkiye' den baktın 360 tl falandı yükseltme bedeli onun için sordum
  • quote:

quote:

quote:

Orjinal windows 7 home premium var uygun fiyata 8'e geçebilirmiyiz ???

uygun fiyata derken ?

Orjinal windows 7 im mevcut geçen microsoft Türkiye' den baktın 360 tl falandı yükseltme bedeli onun için sordum

zaten o fiyatlarda gecense buzamanlar 29tl idi windows 8
  • aynen o yüzden yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

Arkadaşlar bende mağazada Windows 8.1 güncellemesi gözükmüyor nerden indirecem bi yardımcı olun

hocam 8.1 i mağazadan kaldırmışlar. çözüm için uğraşıyorlarmış
  • Ben indirdim mağazadan ama su an amd radeon 7670 ekran kartım çalışmıyor amd bib yayınladığı bütün güncel sürümleri yükledim olmadı ne olacak simdi. Sistem geri yüklemede silinmis nasıl geri dönebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: tgenc

quote:

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

Arkadaşlar bende mağazada Windows 8.1 güncellemesi gözükmüyor nerden indirecem bi yardımcı olun

hocam 8.1 i mağazadan kaldırmışlar. çözüm için uğraşıyorlarmış

arkadasın tabletimi var hocam windows rt 8.1 kaldırıldı tablet sürümü konuyu iyi anlayın bence gereksiz yorum yapmayın pc sürümü halen magazada

arkadasım gözükmesi icin ewindows updateye kontrol edip tüm güncellemeri yüklemen gerekiyor magazada gözükmesi icin windows update sorun olabilir
  • dell kullananlar 8.1 yükledikten sonra ben dell ait olan mydell yazılımlarında sorun yaşamaktayım. işletim sistemi tarafından durduruldu uyarısı veriyor.bu tip sorunla karşılaşıp çözen varsa paylaşırsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Ben indirdim mağazadan ama su an amd radeon 7670 ekran kartım çalışmıyor amd bib yayınladığı bütün güncel sürümleri yükledim olmadı ne olacak simdi. Sistem geri yüklemede silinmis nasıl geri dönebilirim

sıfırdan format olacak sanırım yada amda cözüm bulanaca bekleyeceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahozgur

dell kullananlar 8.1 yükledikten sonra ben dell ait olan mydell yazılımlarında sorun yaşamaktayım. işletim sistemi tarafından durduruldu uyarısı veriyor.bu tip sorunla karşılaşıp çözen varsa paylaşırsa sevinirim.

dell sitesine girin windows 8.1 icin bilgisayar modeline göre güncellem varmı bir bakın
  • Dün gece indirdim 8.1 Pro sürümünü, kurulumu yapıldı, her şey tamam. Fakat bilgisayarın sıfırdan açılması veya restart olayı tam bir skandal... En az 4-5 dakikada açılıyor... halbu ki geçen yıl Win 8'i ilk çıktığında satın alıp kurduğumda 33 saniyede açılıyordu. Düne kadar da öyleydi.

Ama şimdi açılması Windows 95 gibi neredeyse... ama çalışmasında her hangi bir sıkıntı yok. gerçi pek bir değişiklik de göremedim zaten önceki sürümle arada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuintu

Dün gece indirdim 8.1 Pro sürümünü, kurulumu yapıldı, her şey tamam. Fakat bilgisayarın sıfırdan açılması veya restart olayı tam bir skandal... En az 4-5 dakikada açılıyor... halbu ki geçen yıl Win 8'i ilk çıktığında satın alıp kurduğumda 33 saniyede açılıyordu. Düne kadar da öyleydi.

Ama şimdi açılması Windows 95 gibi neredeyse... ama çalışmasında her hangi bir sıkıntı yok. gerçi pek bir değişiklik de göremedim zaten önceki sürümle arada..

pc özwellikleri ne hocam benim laptop core 2 duo cift cekirdek 2gb ram var 32 bit kurulu 15 saniyede acılıyor
  • quote:

quote:

Dün gece indirdim 8.1 Pro sürümünü, kurulumu yapıldı, her şey tamam. Fakat bilgisayarın sıfırdan açılması veya restart olayı tam bir skandal... En az 4-5 dakikada açılıyor... halbu ki geçen yıl Win 8'i ilk çıktığında satın alıp kurduğumda 33 saniyede açılıyordu. Düne kadar da öyleydi.

pc özwellikleri ne hocam benim laptop core 2 duo cift cekirdek 2gb ram var 32 bit kurulu 15 saniyede acılıyor

Dostum benim laptop da Intel Core 2 Duo P8600 2.4 GHz işlemci. 32 Bit sistem. 3 GB RAM var. Neden böyle oldu ben de anlamadım. az önce bir kaç defa denedim 2 dk'dan aşağı açılmadı.

Benim bütün sistem orijinal lisanslı yani. Korsan falan da eğil. Tüm sürücüler güncel. Zamanla düzelir ve hızlı açılır diye bekliyorum artık...

• quote:

quote:

quote:

Dostum benim laptop da Intel Core 2 Duo P8600 2.4 GHz işlemci. 32 Bit sistem. 3 GB RAM var. Neden böyle oldu ben de anlamadım. az önce bir kaç defa denedim 2 dk'dan aşağı açılmadı.

Benim bütün sistem orijinal lisanslı yani. Korsan falan da eğil. Tüm sürücüler güncel. Zamanla düzelir ve hızlı açılır diye bekliyorum artık...

baslangıcta calısan programlardan olabilir virüs programı devre dısı bırak interneti kapat dene bakalım
    hemen hemen aynı özellikler benimki 2gb ram

• quote:

quote:

quote:

quote:

baslangıcta calısan programlardan olabilir virüs programı devre dısı bırak interneti kapat dene bakalım
    hemen hemen aynı özellikler benimki 2gb ram

Virüs programını, son format atmamdan beri kurmadım bile :) Bir süre daha kullanayım da, belki bir değişiklik olur.

• Windows 8.1 in windows 8 den farkı nedir ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ₯

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: ₯

quote:

aynı sürücü yüklü 10.0.0.260 yüklü bendede sorun yok

Güncellemeyle 10.0.0.263 ü yüklüyor ve sorun devam ediyor. Yalnız diğer bilgisayarımda da ralink wireless var o da bazen girmiyor ünlem çıkıyor. Onu daha 8.1 e güncellemedim, Windows 8 yüklü acaba modem mi bozuldu ?

ben mağzadan güncelledim 8.1 sorun yok artı dünde update ile geleni yükledim kopma sorunu henüz hiç yaşamadım. modemde sorun olabilir

Aynı bilgisayarı kullandığımıza göre sorun modemde

hocam modemin kanalı 11 yapıpğ deneyin bendeki 11. kanalda

Huawei modem vardı ZTE ile değiştirip deneyeyim. ZTE de bende 13. kanal kullanıyordum önceden, fazla yoğun olmadığında onu seçmiştim. Şimdi otomatik seçili, değiştirmeden önce senin dediğin gibi 11 yapayım ama bence modem kanalından değilde sanki ip lerle ilgili bir problemi var gibi.

• bir dene bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde bende de aynı sorun vardı ekran kartını görmüyordu ( gt 650m ) win.8 e geri döndüm sıkıntı yok
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.