Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnsin hele kurulumdan sonra fırsat bulursak 8.1 neymiş ne değilmiş yazarız buraya.
  • Çok büyük sorunlar yaşamadım bazı arkadaşlarda olduğu gibi bilgisayarın geç açılması ya da yavaşlık gibi sorunlar benim başıma gelmedi sadece bazı irili ufaklı sorunlar var onlarda güncellemeler ile düzelir sanırım yada aynı sorunları yaşayan ve düzelten bir arkadaş yardımcı olursa memnun olurum.

Sorunlar ;

-C'nin boyutu sürekli değişiyor 93GB'dı bir ara 83 oldu şimdi 92.

--Intel Rapid depolama teknolojisi çalışmıyor.

-Son olarak aygıtı silip tekrar donanım değişikliği yap dememe rağmen;

Bunlar umarım zamanla düzelir şu aralar hiç format ile uğraşacak vaktim yok ve istemiyorum da açıkçası.

İlk başta kullanım olarak da yapacağım yorumlar ;

Ben zaten Başlat tuşunun eksikliğini hissetmiyordum gayet sorunsuz kullanıyordum fakat Başlat tuşu geri dönecek deyince Windows 8'e kadar olan alıştığımız Başlat menüsü gelecek diye düşünmüştüm ama o geri dönmüyor sadece Windows 8 başlangıç ekranına dönüyoruz bu tuş ile.

Onun dışında ben hissedilir bir hız kaybı ya da hız artışı yaşamadım sadece daha fazla özelleştirme seçeneği gelmiş ve artık tam olarak Win8 Başlagıç ekranını özelleştirebiliyoruz.

Elbette arkada olan biten bir çok değişim vardır fakat ben sıradan bir kullanıcı olarak bunları fark ettim.

• Bende güncelledim sorun olmadı laptop aldığımda w8 vardı mağazadan güncelledim sorunsuz yükledi 8.1 iyi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scaryscreen kullanıcısına yanıt
    dostum benim win8 enterprise lisansımla kullanabilecekmiyim bunu? birde bunu güncelleme olarakmı kullanıcam yoksa yeni sistem mi kurulacak? bilgilendirirsen çok sevinirim.
  • Hocam 17'sin yayınlanmış bir sürücü var bilmiyorum denediniz mi? 8.1 uyumlu.

http://www.station-drivers.com/download/intel/raid/intel_rst_12.8.4.1000(www.station-drivers.com).exe
  • Teşekkürler hocam hiç kontrol etmemişim ben onu kendi kendine güncellenir sanıyordum.
  • Sanırım 8.1 ile .NET Framework 4.5.1'de gelmiş yüklemeye çalıştığımda 4.5.1 sürüm zaten yüklü uyarısı verdi.
  • Güncellemeden beri pek kurcalamadım, otomatik masaüstü geçişi nereden ayarlanıyor bilmiyorum henüz. Ben harici yazılımla başlat menüsünü tekrar eklediğim için otomatik olarak zaten masaüstü açılıyor eskisi gibi. Dolayısıyla metroyu hemen hemen hiç kullanmıyorum.
  • Oldukça ilginç bir güncelleme olmuş. Sistemde kurulu güvenlik yazılımlarının ve sürücülerin neredeyse tamamını 8.1'e geçtikten sonra tekrar kurmak zorunda kaldım. Yanlış anlaşılmasın, 8.1 uyumlu son versiyonlarını indirmekten bahsetmiyorum, zaten 8.1 uyumlu olan ve Windows 8'de sorunsuz kullandığım onca sürücü ve yazılımı kaldırıp tekrar kurmam gerekti ki pek hoş olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Oldukça ilginç bir güncelleme olmuş. Sistemde kurulu güvenlik yazılımlarının ve sürücülerin neredeyse tamamını 8.1'e geçtikten sonra tekrar kurmak zorunda kaldım. Yanlış anlaşılmasın, 8.1 uyumlu son versiyonlarını indirmekten bahsetmiyorum, zaten 8.1 uyumlu olan ve Windows 8'de sorunsuz kullandığım onca sürücü ve yazılımı kaldırıp tekrar kurmam gerekti ki pek hoş olmadı.

ben sadece ses kartı yazılımını güncellemdim masaüstü pc laptop 4 senelik en son windows 7 driver var windows 8 yüklü idi sorunuz kullanıyorum 8.1 yükledim ekran kartı driverini güncelledim ve güvenlik programı mını bunu dısında wirelles driverini windows updateden hallettim sorun suz kullanıyorum
  • selam arkadaşlar bende dün akşam Asus laptop umu lisanslı win 8 den mağaza üzerinden win 8.1 e geçirdim ancak güncelleme sonrası makina biraz saçma çalışmaya başladı ve herhangi bir ağ hatası olmamasına karşın internete bağlanmıyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: ₯

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

aynı sürücü yüklü 10.0.0.260 yüklü bendede sorun yok

Güncellemeyle 10.0.0.263 ü yüklüyor ve sorun devam ediyor. Yalnız diğer bilgisayarımda da ralink wireless var o da bazen girmiyor ünlem çıkıyor. Onu daha 8.1 e güncellemedim, Windows 8 yüklü acaba modem mi bozuldu ?

ben mağzadan güncelledim 8.1 sorun yok artı dünde update ile geleni yükledim kopma sorunu henüz hiç yaşamadım. modemde sorun olabilir

Aynı bilgisayarı kullandığımıza göre sorun modemde

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    selam bende de bu yazı var ve makina yavaş çalışıp hatalar veriyor ayrıca ağda bir problem olmamasına rağmen internete bağlanmıyor makinam sizde de öylemi acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

quote:

aynı sürücü yüklü 10.0.0.260 yüklü bendede sorun yok

Güncellemeyle 10.0.0.263 ü yüklüyor ve sorun devam ediyor. Yalnız diğer bilgisayarımda da ralink wireless var o da bazen girmiyor ünlem çıkıyor. Onu daha 8.1 e güncellemedim, Windows 8 yüklü acaba modem mi bozuldu ?

ben mağzadan güncelledim 8.1 sorun yok artı dünde update ile geleni yükledim kopma sorunu henüz hiç yaşamadım. modemde sorun olabilir

Aynı bilgisayarı kullandığımıza göre sorun modemde

hocam modemin kanalı 11 yapıpğ deneyin bendeki 11. kanalda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 21 Ekim 2013; 14:11:05 >

• Orjinal windows 7 home premium var uygun fiyata 8'e geçebilirmiyiz ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

Orjinal windows 7 home premium var uygun fiyata 8'e geçebilirmiyiz ???

uygun fiyata derken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: konfigürasyonborusu

Microsoft '8.1' güncellemesini geri çekti

http://haber.stargazete.com/teknoloji/microsoft-81-guncellemesini-geri-cekti/haber-799062

günaydın hocam tabletler icin olan o cumartesi cekilmişti zaten
    http://forum.donanimhaber.com/m_82810777/f_//tm.htm#82810777

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 21 Ekim 2013; 14:57:56 >

• quote:

quote:

http://haber.stargazete.com/teknoloji/microsoft-81-guncellemesini-geri-cekti/haber-799062

günaydın hocam tabletler icin olan o cumartesi cekilmişti zaten
    http://forum.donanimhaber.com/m_82810777/f_//tm.htm#82810777

:D :D :D belki görmeyenler vardır diye paylaştım zaten
    boktan oldugunu kendi de kabul etmiş oldu mikroPsoft :D

• quote:

Windows RT için olan sürümler geri çekildi.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.