Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

windows 8 den farkı var mı bunun?

sadece metro daha kapsamlı ve biraz daha hızlı o kadar
  • windows 8.1 enterprise değerlendirme kopyası build 9600 yazısından kurtulmanın çözümü yok mu ? Silmek için kullanılan mw watermark da işe yaramıyor.
  • Ben temiz kurumla uefi win8 kurdum. Microsoft toolkit ile etkinleştirdim. Mağzada 8.1 görünmüyor. Toolkit kullandığım için mi görünmüyor ?

Mağzadan kuruyormuşum gibi bilgilerim kaybolmadan kurulum yapabileceğim bir yol var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre9110 -- 30 Ekim 2013; 21:32:43 >
  • Çok garip bir şekilde (!) %64 te takılıyor benim yüklenirken.Ne yapabilirim ? (Windows orjinal)
  • Zamanında promosyon koduyla 29 tl ya aldığım windows 8 i yükseltip 8.1 yapınca 10 gün sorunsuz kullandım.
    Şimdi ürün anahtarı geçersiz, bu ürün anahtarı başka bir cihazda kullanılıyor diyor.
    Böyle bir sorunla karşılaşan var mı ?
  • Rand_Al_Thor kullanıcısına yanıt
    bilgisayarım özellikler e gir . altta microsoft desteğine başvur yazan yere tıkla. çıkan ekranda türkiyeyi seç ilerle. telefonla etkinleştirme ekranı gelecek oradan yönergeleri izle. sana etkinleştirme için vereceği 6 şarlı gruptan oluşan 48 adet rakamı bir yere kaydetki tekrar ihtiyacın olduğunda yine aynı işlemi yapmak zorunda kalmayasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dufydc

bilgisayarım özellikler e gir . altta microsoft desteğine başvur yazan yere tıkla. çıkan ekranda türkiyeyi seç ilerle. telefonla etkinleştirme ekranı gelecek oradan yönergeleri izle. sana etkinleştirme için vereceği 6 şarlı gruptan oluşan 48 adet rakamı bir yere kaydetki tekrar ihtiyacın olduğunda yine aynı işlemi yapmak zorunda kalmayasın..

O yöntemi gördüm hocam sağolasın.
    Ama telefonla etkinleştirme yapılacak saatlerde evde olmuyorum.
    C.tesi yapılabiliyorsa deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rand_Al_Thor

quote:

belirli saatte arama diye birşey yokki cepten ararsın telesekreter çıkıyor canlı görüşme yapmıyorsunki..

• Ben xp kullanıyorum
  • quote:

quote:

quote:

belirli saatte arama diye birşey yokki cepten ararsın telesekreter çıkıyor canlı görüşme yapmıyorsunki..

Aradım hocam, TR numarasını, işlem saatlerimiz 19:00 a kadar falan dedi. Allah Allah, başka bir numara mı var bunun için

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aradım hocam, TR numarasını, işlem saatlerimiz 19:00 a kadar falan dedi. Allah Allah, başka bir numara mı var bunun için

Telefonla etkinleştirme yöntemi ile sorunu hallettim.
    0800 lü numaradan cep telefonu ile denemiş ama hatalı numara mesajı almıştım, sonra bu konuyu açmıştım.
    Cep telefonu yerine sabit telefondan arayınca 0800 lü numaradan cevap alabildim ve sorun çözüldü.

• Windows 7 daha iyi
  • Arama kısmında sorun yaşayan var mı başka? Windows 8'de arama yaparken gayet hızlıydı ancak 8.1'de menüye girip herhangi bir şey yazdığımda hafif kasıyor ve 3-4 saniyeyi buluyor arama sonuçlarını göstermesi. İlk denemede oluyor daha çok. Sistemim ise fazlasıyla yeterli, yan taraftan görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 1 Kasım 2013; 17:56:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Arama kısmında sorun yaşayan var mı başka? Windows 8'de arama yaparken gayet hızlıydı ancak 8.1'de menüye girip herhangi bir şey yazdığımda hafif kasıyor ve 3-4 saniyeyi buluyor arama sonuçlarını göstermesi. İlk denemede oluyor daha çok. Sistemim ise fazlasıyla yeterli, yan taraftan görebilirsiniz.

Evet daha önce bu sorunu foruma yazmıştım ben. Çok sayıda kullanıcıda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pes Etmek YOK!

quote:

Orijinalden alıntı: MK*

AMD driverini laptop'un kendi sayfasından indirip kurunuz bendeki sorun böyle çözüldü.

laptopta yazılım adında hiç bir şey kalmadı adamlar 1 güncelleme ile bütün bilgisayarın içine s.....
    tebrik etmek lazım böyle bir başarıyı.

win 8 yüklü gelen laptoplara iso ile temiz kurulum yapılıyor mu?

bilgisayar mahfoldu resmen.İlk önce 2. ekran kartı blocked olarak göründü.sonra 8.1 driver indirdim sitesinden şimdi pc açılmıyor.allah bin belalarıı versin.Neden güncelledim sanki belliydi bişeyler olacağpı.

Arkadaşlar bende dün güncelleme yaptım bugün hem amd kart blocked gözüküyor hem de kablosuz nete giremiyorum. Modemi bile görmüyor lap top keşke yüklemeseydim :((

• quote:

Orijinalden alıntı: tidus

quote:

Orijinalden alıntı: Pes Etmek YOK!

quote:

Orijinalden alıntı: MK*

AMD driverini laptop'un kendi sayfasından indirip kurunuz bendeki sorun böyle çözüldü.

laptopta yazılım adında hiç bir şey kalmadı adamlar 1 güncelleme ile bütün bilgisayarın içine s.....
    tebrik etmek lazım böyle bir başarıyı.

win 8 yüklü gelen laptoplara iso ile temiz kurulum yapılıyor mu?

bilgisayar mahfoldu resmen.İlk önce 2. ekran kartı blocked olarak göründü.sonra 8.1 driver indirdim sitesinden şimdi pc açılmıyor.allah bin belalarıı versin.Neden güncelledim sanki belliydi bişeyler olacağpı.

Arkadaşlar bende dün güncelleme yaptım bugün hem amd kart blocked gözüküyor hem de kablosuz nete giremiyorum. Modemi bile görmüyor lap top keşke yüklemeseydim :((

Geçmiş olsun.Biz recovery yapayıda çok iyibiliriz.

• Arkadaşlar Aygıt Yöneticisine baktığım zaman Amd Radeon Hybrid (Blocked) gözüküyor.

Bunu nasıl önleyebilirim?
  • Şimdiye kadar hiçbir sürümde sorun yaratmayan asus labtop windows 8.1 ile çile derdine döndü 1 aydan fazladır wifi kopma hatasını düzeltmek için ugraşıyorum son birkaç denemediğim yol kaldı onlarda olmassa sonsuza kadar dönücem win 8'e.. olmassa belkide başka sisteme ama microsof' a bir diyecegim var çok büyük hata yaptın bindiğin dalı kestin binlerce belki milyonlarca kişiyi magdur ettin bu beş para etmez windows 8.1 işletim sisteminle param haram olsun.. Sorunsuz kullanabilen arkadaşlara...sorunsuzluğun devamı dilegiyle.
  • yurtta wifi kullanıyorum bunu indirince durduk yere internet kopmaya başladı ama öyle bikaç dakikalık değil baya uzun sürüyo ve her an gidecek gibiydi.indirdiğime indireceğime pişman oldum allahtan geri alınabiliyomuş yine 8'e düşürdüm böylesi çok daha iyi..
    edit:üstteki arkadaş da aynı dertten muzdaripmiş.microsoft'un bu hataları bi an önce düzeltmesi lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radar_ -- 1 Kasım 2013; 21:27:23 >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.