Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Orijinalden alıntı: tgenc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tgenc

quote:

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

Arkadaşlar bende mağazada Windows 8.1 güncellemesi gözükmüyor nerden indirecem bi yardımcı olun

hocam 8.1 i mağazadan kaldırmışlar. çözüm için uğraşıyorlarmış

arkadasın tabletimi var hocam windows rt 8.1 kaldırıldı tablet sürümü konuyu iyi anlayın bence gereksiz yorum yapmayın pc sürümü halen magazada

arkadasım gözükmesi icin ewindows updateye kontrol edip tüm güncellemeri yüklemen gerekiyor magazada gözükmesi icin windows update sorun olabilir

ne dediğinizi hiç anlamadım

o kaldırılan ürüm tablet pc ler icin

böyle yazsaydınız daha kolay anlardık. gereksiz yorum yapmamam için yaptığınız uyarı da ince olmamış. yorumu yapıp yapmama konusunda birilerine bu üslup ile ayar verecek cesareti nereden buldunuz anlamadım

• 2 gün önce 8.1'i var olan orjinal 8'in üzerin kurdum. Fakat kurumdan sonra explorer da bazı görüntülüme sorunları oluştu. Diğer uygulamlarda hata yok düzgündü. Ne yaptıysam explorer'ın sorununu düzeltemedim. Bende orjinal 8 DVD'si ile sıfırdan kurup önemli güncellemeleri yükledikten sonra başka hiç bir şeye dokunmadan direk mağazadan 8.1'indirdim ve kurdum. Şu an gayet stabil ve sorunsuz çalışıyor.
  • Win8'den Windows 8.1'e geçen biri olarak hız ve stabilite olarak en azından benim pcde abartısız %50 performans artışı oldu oyun ve özellikle photoshop veya fotoğraf işleme prıgramlarında aşırı bır hız artışı var *.raw uzantılı fotoğraf işlemlerimde önizlemelerinde geçişlerde yüksek performans alıyorum bende gayet mükemmel çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

Windows un indirme yöneticisi ile indirmeye çalışıyorum kaç gündür şu anda bağlantı kuramıyoruz.İnternet bağlantınızı denetleyin ve yeniden deneyin diyor neden

ne yapacağım bir çözüm bulamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

Win8'den Windows 8.1'e geçen biri olarak hız ve stabilite olarak en azından benim pcde abartısız %50 performans artışı oldu oyun ve özellikle photoshop veya fotoğraf işleme prıgramlarında aşırı bır hız artışı var *.raw uzantılı fotoğraf işlemlerimde önizlemelerinde geçişlerde yüksek performans alıyorum bende gayet mükemmel çalışıyor

Bu iyi haber.
  • Iki gündür masaüstü yerine siyah ekran ve fare geliyor.
    Açma tuşuna basıp uyku moduna alıyorum ve sonra tekrar açınca düzelme oluyor.
    Aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol alt köşeye gidince çıkan o simgeyi özledim be alışmıştık aslında.

• Ben buna geçmez olaydım bilgisayara format atmak zorunda kaldım,tekrar 8 e döndüm.

-Bilgisayarda iki ekran kartı var benim(msi ge60) parola ekranında ekran 10 kere yanıp sönüyor bi ikinci ekran kartına geçiyor bi onboard karta dönüyor resmen acılıs suresini 2 katına cıkardı.
    -Battlefield 3 punkbuster hataları verdi.
    -Ekran full hd olduğundan sanırım dpi ayarlarında değişiklik yaptı kafasına göre,bazı programlar bulanık oldu vs düzeltmenin yolu var ama tek tek onla mı uğraşacağım ? Dpi ayarlarını küçültürsün bu sefer her şey küçülür vs.

Tebrikler Microsoft çok doğru yoldasın aynen devam Bir firma heralde bu kadar başarısız bir dönem geçirir.Adamların doğru düzgün ürünü yok resmen.Windows Phone desen kimse yüzüne bakmıyor Windows 8 e kimse bakmıyor,Xbox One a kimse bakmıyor,1 tane güzel ürün çıkar artık be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgay007 -- 24 Ekim 2013; 0:54:30 >

• tolgay007 kullanıcısına yanıt
    ekran kartı sürücü uyumsuzluğu var 8.1 de hele amd ise tam bela ben hp dv 7 dizüstüne buldum ama masaüstü pc ye yok henüz yarım yamalak kurulan catalys ile kullanıyorum
  • pro vl sürümü indirsem kendi keyile aktifleştirebilir miyim.
  • Bana bi akıl verin yorumları okudukça hevesim kaçtı win 7 kullanıyorum, windows 8.1 e geçecektim sorunlar çok var diyorlar.7 uzun zamandır yüklü ve şişmeye başladı biraz sizce bahanesiyle geçeyim mi 8 e?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

pro vl sürümü indirsem kendi keyile aktifleştirebilir miyim.

8.1 çıktı dert oldu .orjinal key aldık hala sürünüyorum indirmiyor windows 8 yükleme yöneticisiyle.msdn pro vl sürüm indirsem,sonra aldığım key ile aktifleşir mi
    edit:Pro vl sürümde bilgisayarımdan Windows'u etkinleştir diyip yükseltme keyi girerseniz kabul etmiyor.Fakat yükseltme key ini
    1-komut yöneticisi ile yükseltme key inizi slimgr.vbs -ipk xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx şeklinde girin,
    2-sonra internet bağlantınızı kesin,telefonla aktifleştir seçeneğini seçin,
    3-skype ile ücretsiz birleşik krallık hattını arayın ve aktifleştirme işlemini gerçekleştirin.Bu şekilde temiz kurulum yapabiliyorsunuz bilginize.

Kullandığım sürüm 17 ekim msdn tr_windows_8_1_pro_vl_x64_dvd_2972075 sürümü.Pro VL sürümlerde kurulumda key sormadığı için en ideal sürüm bu bence.Zaten forumlarda en çok aranan sürüm bu genel olarak.Kurulum için bu sürümü indirmeniz faydanıza olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 25 Ekim 2013; 3:14:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cafe1001

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ₯

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cafe1001

Yaklaşık 1 aydır windows 8.1 kullanıyorum 2 labtopa kurdum ancak asus marka laptopda wifi kopma sorunları var herhangi bir zamanda her anda olabilir 3-4 saatte olabilir internet birden kopuyor sağ atta wifi sinyal göstergesi üzerinde sarı ünlem çıkıyor. bu sırada internet kopuyor sonra tekrar düzeliyor aynı anda çalışan diğer laptopda sorun yok modemi degiştirdim,aynı marka başka wifi kartı taktım,son driverler,ayarlar,format filan sorun düzelmedi laptopun wifi kartı Atheros ar9002wb-1ng... Size tavsiyem içinde atheros marka wifi kartı olan bir cihaz almayın çok sorunlu.

Ben de de kopma oluyor, bağlı görünse de internete girmiyor. Wireless sürücülerini güncelledim düzelmedi, wireless i kapatıp açarsam hemen düzeliyor yada bir süre beklemek gerekiyor.

sizin laptoptami asus atheros cipli

Hayır HP ama atheros marka wireless var.

windows 8 guncelleme ile gelen driveri yukledinizmi bendede sorun oluyordu ben yukledim sorun kalmadi

Windows tan değilde atherostan çıkan son sürücü yüklü, kaldırıp windowsunkini mi kullanayım ?

kaldirmana gerekyok windows update guncelleme olarak varsa guncelle de yeter

Laptop'u 1 hafta önce aldım, son 2 gün'e kadar aynı sorun bende de vardı. Tüm güncellemeler yüklü olduğu halde sorun devam ediyordu.

Biraz kurcaladım deneye deneye acaba düzelecekmi diyerekten ve sorun düzeldi...
    Sorunu aşağıdaki pencereden hallettim, artık kopmalar yaşanmıyor.
    Yukarıda bir arkadaşın belirttiği gibi durduk yere bağlantı kopuyor ve ünlem işareti çıkıyordu üzerinde "sınırlı" yazıyordu. Ardından kendi kendine tekrar bağlanıp düzeliyordu.

Şimdi böyle bir sorun kalmadı.

http://n1310.hizliresim.com/1g/p/tsm38.jpg

Bende win 8 de sorun yok ama 8.1 de kopma oluyor senin verdiğin resim win 8'e ait orada zaten aynı tik var.peki sadece yaptıgın ayar sadece bir tik mi yoksa o penderede başka ayarlar yaptın mı?

ordaki tikleri kaldırdım falan değişik kombinasyonlar denedim, en sonunda düzeldi :)
    son hali bu resimdeki gibi yani.

• Arkadaşlar bazıları sorun yaşamış sanırım bende hiç öyle bir şey olmadı. Ben 8.1 i zorrentten Blue versiyon olarak indirdim sonra temiz format çektim 8in ustune. 7nin ustune 8.1 temiz kurulum olmuyor.daha sonra skype ile etkinleştirdim bir sürü güncelleme geldi onlarıda yaptım şimdi mis gibi kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Bana bi akıl verin yorumları okudukça hevesim kaçtı win 7 kullanıyorum, windows 8.1 e geçecektim sorunlar çok var diyorlar.7 uzun zamandır yüklü ve şişmeye başladı biraz sizce bahanesiyle geçeyim mi 8 e?

Ya İnterneti Facebooktan ibaret sanan adamların yorumlarına bakmayın. Ne sorun varmış yahu?

• ogkasa kullanıcısına yanıt
    bazı ekran kartlarıyla uyumlu çalışmadığını okudum. kendi ekran kartını araştırarak sorun olup olmadığını öğrenebilirsin. bende sorun olmadı mesela. bunun haricinde genel olarak hızlı ve görsel anlamda iyi bir sistem 8.
  • Laptop'ları üzerinde Windows 8 Enterprise gelenlere güncelleme yok.

Bugün Windows 8.1 Enterprise sürümünü yükledim. Ancak aktifleştiremedim. Siz siz olun, DVD'den Windows 8.1 yüklemeyin, aktifleştirmez ortada kalırsınız.

Tavsiyem Windows 8'de kalın.

Windows 8'i parayla satın alanlar (laptop üzerinde gelen değil) ellerindeki anahtarla aktifleştirebiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Laptop'ları üzerinde Windows 8 Enterprise gelenlere güncelleme yok.

Bugün Windows 8.1 Enterprise sürümünü yükledim. Ancak aktifleştiremedim. Siz siz olun, DVD'den Windows 8.1 yüklemeyin, aktifleştirmez ortada kalırsınız.

Windows 8'i parayla satın alanlar (laptop üzerinde gelen değil) ellerindeki anahtarla aktifleştirebiliyorlar.

8.1 aktivasyon mevcut insanları yanlış yonlendirmeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: ogkasa

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Laptop'ları üzerinde Windows 8 Enterprise gelenlere güncelleme yok.

8.1 aktivasyon mevcut insanları yanlış yonlendirmeyelim

Crackleme işleminden mi bahsediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogkasa

Arkadaşlar bazıları sorun yaşamış sanırım bende hiç öyle bir şey olmadı. Ben 8.1 i zorrentten Blue versiyon olarak indirdim sonra temiz format çektim 8in ustune. 7nin ustune 8.1 temiz kurulum olmuyor.daha sonra skype ile etkinleştirdim bir sürü güncelleme geldi onlarıda yaptım şimdi mis gibi kullanıyorum.

Hocam yardımcı olabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.