Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: makavel1

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Templar

quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

Windows 9 a kadar forever windows 7 ultimate

8.1 benim için sorunlu oldu ve geri döndüm 8'e.. 8' ide yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, bir daha o çok sevdiğimiz win 7 yi kullanmam.. o derece...

senin için forever yani..

neyi var 8.1 in

8.1 önizleme sürümünde ses kartı ile sorun yaşamazken final sürümümde sıkıntı verdi.. ses gidip geliyordu.. ayarlar daima sıfırlanıyordu.. birde usb 3.0 sorun verdi driveri olmasına rağmen.. bağlantı kopuyor ve buna takılı olan harici hardiskten titreşimle birlikte ses geliyordu.. göze gelenler bunlardı..

yani arada uçuk farklar olsa kullanmaya devam edelim ama hiç kasmaya gerek yok.. elimizin altında 8 varken... 4-5 aya geçeriz düzelirse tabi..

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Orijinalden alıntı: ₯

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cafe1001

Yaklaşık 1 aydır windows 8.1 kullanıyorum 2 labtopa kurdum ancak asus marka laptopda wifi kopma sorunları var herhangi bir zamanda her anda olabilir 3-4 saatte olabilir internet birden kopuyor sağ atta wifi sinyal göstergesi üzerinde sarı ünlem çıkıyor. bu sırada internet kopuyor sonra tekrar düzeliyor aynı anda çalışan diğer laptopda sorun yok modemi degiştirdim,aynı marka başka wifi kartı taktım,son driverler,ayarlar,format filan sorun düzelmedi laptopun wifi kartı Atheros ar9002wb-1ng... Size tavsiyem içinde atheros marka wifi kartı olan bir cihaz almayın çok sorunlu.

Ben de de kopma oluyor, bağlı görünse de internete girmiyor. Wireless sürücülerini güncelledim düzelmedi, wireless i kapatıp açarsam hemen düzeliyor yada bir süre beklemek gerekiyor.

sizin laptoptami asus atheros cipli

Hayır HP ama atheros marka wireless var.

windows 8 guncelleme ile gelen driveri yukledinizmi bendede sorun oluyordu ben yukledim sorun kalmadi

Windows tan değilde atherostan çıkan son sürücü yüklü, kaldırıp windowsunkini mi kullanayım ?

kaldirmana gerekyok windows update guncelleme olarak varsa guncelle de yeter

Laptop'u 1 hafta önce aldım, son 2 gün'e kadar aynı sorun bende de vardı. Tüm güncellemeler yüklü olduğu halde sorun devam ediyordu.

Biraz kurcaladım deneye deneye acaba düzelecekmi diyerekten ve sorun düzeldi...
    Sorunu aşağıdaki pencereden hallettim, artık kopmalar yaşanmıyor.
    Yukarıda bir arkadaşın belirttiği gibi durduk yere bağlantı kopuyor ve ünlem işareti çıkıyordu üzerinde "sınırlı" yazıyordu. Ardından kendi kendine tekrar bağlanıp düzeliyordu.

Şimdi böyle bir sorun kalmadı.

http://n1310.hizliresim.com/1g/p/tsm38.jpg

Bende win 8 de sorun yok ama 8.1 de kopma oluyor senin verdiğin resim win 8'e ait orada zaten aynı tik var.peki sadece yaptıgın ayar sadece bir tik mi yoksa o penderede başka ayarlar yaptın mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: atam1881-1938

microsoft Allah seni bildiği gibi yapsın, çıkardığın sistemin içine tüküreyim ekran kartı çalışmıyor adi herifler!!!

Gönülden katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Arkadaşım laptopta (Lenovo Z580) Win 8.1 Güncellemesini yaptıktan sonra wirelessla internete girememeye başladı, bazen sınırlı oluyo bazen de bağlantı olmasına rağmen sayfayı açamıyo. Windows Updateten güncellemelere bakayım dedim, dün kod 80072ee2 hatasını veriyodu bugün kod 8024402c hatasını veriyo. Benzer durumla karşılaşan var mı acaba ?

O da lanet Atheros wifi kartı olması lazım öneki 2-3 sayfa öncesine bak bir ardaşın update ile düzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafe1001 -- 22 Ekim 2013; 22:51:16 >
  • yalnız ie uçmuş ben böyle ie görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafe1001

quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Arkadaşım laptopta (Lenovo Z580) Win 8.1 Güncellemesini yaptıktan sonra wirelessla internete girememeye başladı, bazen sınırlı oluyo bazen de bağlantı olmasına rağmen sayfayı açamıyo. Windows Updateten güncellemelere bakayım dedim, dün kod 80072ee2 hatasını veriyodu bugün kod 8024402c hatasını veriyo. Benzer durumla karşılaşan var mı acaba ?

O da lanet Atheros wifi kartı olması lazım öneki 2-3 sayfa öncesine bak bir ardaşın update ile düzelmiş

Broadcommuş, Lenovo'nun sitesinden 8.1 için olan driverı indirip kurdum ama bişey değişmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler 8.1 kaldırılmış dogrumu
  • makavel1 kullanıcısına yanıt
    RT mi ne var ARM işlemcili oyuncaklara kaldırmışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

RT mi ne var ARM işlemcili oyuncaklara kaldırmışlar...

e bendede gözükmüyor güncelleme :D
  • makavel1 kullanıcısına yanıt
    bazı 8 kullanıcılarınada verilmemiş... detayı bilmiyorum ama yalnız değilsin...
  • allah allah bendeki windows 8 pro neden bendede gözükmüyor bu lanet olası güncelleme
  • quote:

allah allah bendeki windows 8 pro neden bendede gözükmüyor bu lanet olası güncelleme

marketten kaldirildi herkeste oyle cok problem cikartti driverlar da ekran cozunurlugu vs.sorunlar fln

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler ben ettim siz etmeyin, mis gibi 8'in üzerine yeni windows gibi kurulan ve old.windows dosyaları oluşturan programlarla uyum sorunu yaratan 8.1'e şu an geçmeyin. İleride oturduğunda direk DVD'ye oluşturup sıfırdan geçeriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xcutter

quote:

allah allah bendeki windows 8 pro neden bendede gözükmüyor bu lanet olası güncelleme

marketten kaldirildi herkeste oyle cok problem cikartti driverlar da ekran cozunurlugu vs.sorunlar fln

ben windows rt için olanı kaldırıldı diye biliyorum
  • mağazada var 8.1 şu an.
  • Laptopta hala win7 kullanacağım ama zaten askere gideceğim :D. Masaüstüne Win8 kurmayı düşünüyorum ama öğrenmek lazım neticede onuda eğer ki bilişimci isen birde mecbursun bu merete. Ama dokunmatik ekranda olmayınca bi garip geliyor arkadaş mouse ile 3x3cm kare bi yere sadece ortasında resimler yazıyor diye tıklatmak.
  • Yüklediğimin ertesi günü sildim. Daha çok güncelleme yapılması gerekiyor. Windows 7 şuan en iyi işletim sistemi.

• Windows un indirme yöneticisi ile indirmeye çalışıyorum kaç gündür şu anda bağlantı kuramıyoruz.İnternet bağlantınızı denetleyin ve yeniden deneyin diyor neden
  • Emir kullanıcısına yanıt
    Bende de aynıydı duzelmedi arkadaşın keyi ile girince anında indirdi sorun Nerede bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

mağazada var 8.1 şu an.

ben neden göremediydim gece yarısı
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.