Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yardımcı olabileceğini zannetmiyorum çünkü bugün skype ile etkinleştirme için gerekli çalışan anahtarlar nette bulunmuyor.Takip eden kişi olarak söylüyorum.Nereden takip edeceğini sana pm olarak yazayım.
  • Win 8 e laf atan arkdaslar hiç denemeyenler sanırım :)
  • 8.1 pro yada enterprise indirirsek formatlanmış hardiske windows 8 olmadan direk kurabilir miyiz? yada kurabilmek için windows 8 in kurulu mu olması lazım bilgisayarda?
  • .iso kalıbını Windows 7 USB/DVD download tool ile usbne kur Boot ayarlrını seç ve temiz kurulum :D
    en ideali. var olan işletim sistemi önemli değil :D
  • Anlamı şu: Korsan kullanım dolayısıyla Türkiye gözetim altına alınan ülkeler listesine girdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

Win8'den Windows 8.1'e geçen biri olarak hız ve stabilite olarak en azından benim pcde abartısız %50 performans artışı oldu oyun ve özellikle photoshop veya fotoğraf işleme prıgramlarında aşırı bır hız artışı var *.raw uzantılı fotoğraf işlemlerimde önizlemelerinde geçişlerde yüksek performans alıyorum bende gayet mükemmel çalışıyor

Raw ve photshop ile ilgili olan kısma sevindim.

Yükseltmeyi temiz olarak yapmak istiyorum, update olarak değilde direk içine gömülü olarak baştan kurmak istiyorum. Elimde orjinal Win7 den Win8 e 29tl olarak aldığım yükseltme keyi var ne yapmam lazım.
  • Arkadaşlar aşağıdaki ürünü satın alsam içinden çıkan dvd ile sıfırdan kurulum yapıp, içinden çıkan key ile de aktifleştirdikten sonra 8.1 güncelleştirmesini yapıp işi tamamlayabilirmiyim?

Herhangi bir aşamada bir problem çıkar mı?

Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

http://www.vatanbilgisayar.com/İşletim%20Sistemi/microsoft-3ur-00042-windows-8-pro-32-bit--64-bit-turkce-yukseltme/productdetails.aspx?I_ID=62808

• biz hala xp
  • arkadaşlar ben win 8.1 prw kullanıyorum. proya geçemiyoru.

win 8.1 pro x64 iso dosyasını nereden bulabilirim araştırıyorum ama bulamıyorum.link yok mu ??

windowsun sitesinden magazadan indiremedim bulamadım . bir program indirdim sadece ondada ürün anahtarı istiyor.

yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

Win8'den Windows 8.1'e geçen biri olarak hız ve stabilite olarak en azından benim pcde abartısız %50 performans artışı oldu oyun ve özellikle photoshop veya fotoğraf işleme prıgramlarında aşırı bır hız artışı var *.raw uzantılı fotoğraf işlemlerimde önizlemelerinde geçişlerde yüksek performans alıyorum bende gayet mükemmel çalışıyor

Raw ve photshop ile ilgili olan kısma sevindim.

Yükseltmeyi temiz olarak yapmak istiyorum, update olarak değilde direk içine gömülü olarak baştan kurmak istiyorum. Elimde orjinal Win7 den Win8 e 29tl olarak aldığım yükseltme keyi var ne yapmam lazım.

Birazdan bi link atacağım sana o 8.1i iso olarak indirecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8 den daha İyi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.1'e geçtim laptopta şimdi internete bağlanmıyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: otostopçu

Reserved ( REKLAM ALINIR )

/>

• arkadaşlar son zamanda windows 8.1 ile alakası var mı bilmiyorum.. 3d mark 11 ve 3dmark gibi uygulamaların pyshx skorları inanılmaz düştü unigine heaven da da sorun var,

directx sürücülerini baştan yüklememe ve donanım ayarları ile oynamama rağmen bu sorunu açıklayamıyorum.. işin ilginci cinebench 11.5 skorları normal

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin!

i7 2600k 4.5ghz
    Asus P8P67 Deluxe
    Gtx670
    Corsair TX850
    Windows 8.1Pro

• pişman oldum ya döndüm 8e
  • Arkadaşlar kurdunuz mu nasıl? - leri + ları sorunları neler ?
  • İndirmek bedavamı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Windows 7 - Ultimate varken bu salak işletim sistemi mi ? Yok, kalsın..

edit: yuh dislike lara bak

/>

Rahatlatır mı bilmem +1 dedim.

w8 berbat.
  • SecureBoot watermark sorunu olanlari çin hotfix gelmiş;

http://support.microsoft.com/kb/2902864

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 30 Ekim 2013; 11:57:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

SecureBoot watermark sorunu olanlari çin hotfix gelmiş;

http://support.microsoft.com/kb/2902864

Hotfix' i kurdum yazıyı kaldırdı... Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.