Şimdi Ara

windows 8.1 format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. 3 gün önce teknosada HP marka win 8.1 cihaz satın aldım. deamon tools kurmaya çalışırlırken yanlış birşeyler indirdim sanırım ve virüs taraması da temiz çıkmasına rağmen pc sürekli bi program yüklüyor ve kendi kendine internet sayfası açıyor reklam olarak. Format atmak istiyorum. Ancak içerisinde orjinal 8.1 yüklü ve benim elimde şuan windows cd si yok. Kendi içindeki windows ile nasıl formatlayabilirim yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: gfblugano35

arkadaşlar merhaba. 3 gün önce teknosada HP marka win 8.1 cihaz satın aldım. deamon tools kurmaya çalışırlırken yanlış birşeyler indirdim sanırım ve virüs taraması da temiz çıkmasına rağmen pc sürekli bi program yüklüyor ve kendi kendine internet sayfası açıyor reklam olarak. Format atmak istiyorum. Ancak içerisinde orjinal 8.1 yüklü ve benim elimde şuan windows cd si yok. Kendi içindeki windows ile nasıl formatlayabilirim yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar

arama motoruna win8 fabrika ayarlarina dondurme yazarsan birsuru sonuc cikar. Yapmasi cok.kolay ve baSittir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.