Şimdi Ara

Windows 8.1 güncelleme sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben 2 gün önce Windows 8 pro yükledim 8.1 güncellemesini yapmak istiyorum ancak mağazada yok Windows uptade den tüm güncellemeleride yaptım ancak görünmüyor windowsun kendi sitesinden girdiğimde beni mağazaya yönlendiriyor ancak mağazada şöyle bir hata çıkıyor :maalesef bu güncelleme bilgisayarınızla uyumlu değil veya desteklenmeyen sürüm çalıştırıyorsunuz ' ben etkinleştirme programıyla lisansladım orijinal lisans değil yani Windows 8.1 e nasıl güncelleyebilirim mağaza dışında bir yol varmıdır

Şimdiden teşşekkürler

Saygılar

• up up up

aynı sorun bendede aylardır var ve hala bi çözüm bulabilmiş değilim. bilen birisi bi el atsın lütfen
  • saltanat70 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

Eğer enterprise sürüm kullanıyorsanız windows 8.1 i mağazadan yükleyemezsiniz. Windows 8.1 iso dosyası ile güncellemeniz gerekir. Enterprise sürümler normal sürümler gibi değildir sadece volume lisans ile dağıtılır.
  • adarkayalikk A kullanıcısına yanıt
    Magazada olması lazım.Eger yoksa windows 8.1 update 1 iso dosyanısı ındırıp bıdaha format atın.
  • Headbanger_Kerry kullanıcısına yanıt
    mağazada var ama "maalesef bu güncelleme bilgisayarınızla uyumlu değil veya desteklenmeyen sürüm çalıştırıyorsunuz" yazıyor ve indirme butonu falan yok.
    Dedigim gibi 8.1 update 1 iso indirip yukleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Headbanger_Kerry kullanıcısına yanıt
    öyle yapınca formatlamış gibi mi oluyor yoksa sadece güncelliyor mu?
    Bilgisayarın içinde önemli programlar falan var da hepsini bi daha yüklemeye uğraşacak mıyım?
    Normalde win 8 den 8.1 e gecınde update oluyor yanı verıler yuklenen programlar vs degısmıyor.Ama sızde problem oldugu ıcın win 8.1 update paketı ıcınde bulunan ıso onerdım yanı sıfırdan format atacaksınız.Bu arada win 8.1 in ustune bır guncelleme paketı daha geldı.Adı update 1.Verdıgım ıso nun ıcınde oda var.Kısaca soyledıgım ısoyla format atarsanız butun updateler yuklenmıs olacak.
  • Windows 8.1 update yükleyebilmek için öncelikle Windows 8 üzerinde bazı güncelleme listesi vardı Microsoft sitesinde onların yapılması lazım. Korsan sürüm kaynaklı problemlerde ise ancak iso dosyası ile format şeklinde yüklenebilir diye düşünüyorum. Ama varsa bir yolunu bilen yazacaktır mutlaka.
  • Herkese teşekkürler dediğiniz gibi iso dosyasını yükledim ve baştan format attım sanırım başka yolu yok
  • adarkayalikk A kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Baştan format atmanıza gerek yoktu. ISO dosyasını açıp windows 8 üzerinden setupını çalıştırırsanız windows 8.1 e yükseltme işlemini otomatik olarak sistem yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oduranli

Merhaba;

Baştan format atmanıza gerek yoktu. ISO dosyasını açıp windows 8 üzerinden setupını çalıştırırsanız windows 8.1 e yükseltme işlemini otomatik olarak sistem yapar.
    Hocam o ıso dosyanısını nereden açıyoruz ?

Teşekkürler
  • fffdd F kullanıcısına yanıt
    Windows 8 de iso dosyasına çift tıklamanız yeterlidir. Karşınıza iso dosyasının içeriği gelir. Bu içeriği seçip başka bir dizine kopyalayabilir veya direk buradan setup.exe yi çalıştırıp yükseltebilirsiniz.
  • Bende de geçenlerde 8.1 güncellmesi var diye uyardı ondan sonra mağazadan denediğimde bu uyarıyı verdi.
  • oduranli kullanıcısına yanıt
    Hocam formatsız iso yüklemesine başlayınca sistem formatlanıyor mu kafam karıştı ?
  • alper939 kullanıcısına yanıt
    Yukselt dediginizde format atmaz. Kurulu sistemin uzerine yukler tipki guncellemeden yuklemissiniz gibi.
  • oduranli kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam o zaman veri kaybı olmaması için bir üst versiyonun .iso su kurularak yükseltme yapılabilir . Teşekkürler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben güncellemeye çalışıyorum ama bir sorun oluştuğundan windows 8.1 güncelleme işlemini işlemini tamamlayamadık hatası veriyor
  • Arkadaşlar ben güncellemeye çalışıyorum ama bir sorun oluştuğundan windows 8.1 güncelleme işlemini işlemini tamamlayamadık hatası veriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.