Şimdi Ara

Windows 8.1 Güncelleştirmeleri tamamlayamadik hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun gece 3 gibi oyun oynarken bilgisayara sacma sapan seyler yuklenmeye basladi oyunu surkeli alta aliyor program kaldirdan kaldirmama ragmen hala ayni sey yuklenmeye devam ediyodu (udcleaner ve mystartsearch) bu iki viristun birini kaldirdim ama mystartsearch hala duruyoru internete baktigimda adwcleaner ile kaldirabilcegimi yaziyordu bende adwcleaneri yükleyip tarattip sildim ve tekrar baslatilcak yazıyodu pc restart attıktan sonra mystartsearch hala duruyodu gene adwcleaner ile kaldirmayi denedim bu sefer pc acilirken dogru baslatilamadi diye birsey geldi fabrika ayarlarina geri sifirla ve dosyalarinizi yenileyin diye 2 secenek bende dosyalari yenileyini sectim pc de ne kadar oyun browser varsa hepsini silmiş ama hala mystartsearch duruyodu en son browserlarin ayarlarindan kaldirdim ama progrma kaldirda duruyordu dun en son 1 oyunu yuklemeye koydum sabah kalktigimda guncellestirmeler yukleniyo 1/1 yaziyo ama bir sey yaptigi yoktu 1 saat bekledim en son kapatip tekrar actim bu sefer 3 saattir ekranda Güncelleştirmeleri tamamlayamadik degisiklikler geri alınıyor bilgisayarinizi kapatmayin yaziyor.

Biraz uzun oldu ama 3 saattir bu yazi ekranda ve 2 sefer kapatip actim ne biosa giriliyor ne de baska birseye pc aclidiginda ekrana bu geliyor noktalar donuyor ama hiçbisiy yok ne yapmam lazim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mr.HazelEye kullanıcısına yanıt
    Up. Bu arada hocam ben fabrika ayarlarına sıfırlamanızı öneririm. ( Her şey siliniyor w8'e geri dönüyor, bi nevi format) Ama başka arkadaşlar cevap verirse daha doğru cevaplar çıkacaktır onları beklemenizi öneririm
  • thenewbie kullanıcısına yanıt
    Bigisayaar yaklaşık 3 saat o ekranda kaldı ve gelmedi bnde evden çıktım geldiğimde açlımıştı sadece beklemek gerekiyomuş.
  • Mr.HazelEye kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de çözdüm. :D sağolun yine de bende bekleyerek çözdüm ama çok aptalca bir sorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 yükleme sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.