Şimdi Ara

WİNDOWS 8.1 İ DVD YE YAZMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle bayramınız mübarek olsun. Benim laptop windows 8.1 single language.Ben bilgisayarda herhangi bir sorun olur felan diye windows 8.1 single language yi dvd ye yazdırmak istiyorum.Bu dvd yle format atarım felan.Nasıl yapabililirm bunu

• İsoburner veya buna benzer iso yazdırma programlarıyla dvd ye yazdırabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır hayır bende dosyası felan yok windows 8 in şuan windows 8.1 kurulu bu işletim sistemini yazdırabilrimiyim recovery sini felan
  • Harici bir diske sistem imajı çıkarabilirsin. Çökme durumunda bu imajı o bilgisayara yüklersin. İmajı aldığın anda ne varsa pcde aynen o hale gelir. Ben hiç denemedim ama Windows un sistem görüntüsü alma aracı var. Bunun dışında farklı programlar da var. Google'da bi araştır bakalım.
    İkinci bir yol olarak w8 veya 8.1 imaj şeklinde indirip temiz kurulum için bi yerde depolayabilirsin. Bence bu daha garanti. Ayrıca kurulum yapmadan önce ürün anahtarını öğrenip bi yere yazmakta fayda var. Bunu da speecy programını kullanarak öğrenebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 8 de şöyle bişey var kurtarma sürücüsü oluşturma diye bişey ben bunu oluşturmak istiyorum ama benden 16 gb usb istiyor bende de 16 gb usb yok neden bu kadar alan istiyor.Ekran görüntüsünü de atayım bu sürücüyü oluşturursam bilgisayarı sıfırlayabiliyormuşum ve yenileyebiliyormuşum
     WİNDOWS 8.1 İ DVD YE YAZMA WİNDOWS 8.1 İ DVD YE YAZMA

• Hocam istemesi normal çünkü sistemin komple yedeģini alıyorsunuz. Bunlarla uğraşmak resmen eziyet. Window kurulum dvd si veya usb si ile kurulum yapmak en kolayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle yaparsam sadece windows 8 kurulumunun yedeğini almıyor mu benim fotoğraf video dosyalarımı da mı alıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 mi Windows 7 mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.