Şimdi Ara

Windows 8.1 ile..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
34
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün normal şeklide Bf4'a girmeye çalışırken birde baktım oyun açılmıyor. Açılsada öyle bir kasıyorki oynamak mümkün değil. Herşeyi denedim olmadı en az 3-4 gün uğraştım fakat hiçbir çözüm sonuç vermedi. Sonunda bıktırdı ve birkaç okuduğum yorumda Windows 8.1 in Bf4 ü stabil çalıştırdığını gördüm.
    Hemen Windows 8.1 i kurdum Bf4ü yüklemeye koydum bugün bitti ve oyunu açtığımda gerçekten şaşırdım nasıl oluyor anlamadım ama harita yüklemeleri bile azalmıştı. Oyun Gerçekten fark ediyordu bildiğiniz akıyor oyun. Burda windows 8.1 taraftarlığı yapmıyorum sadece yaşadıklarımı söylüyorum.
    Bence değişimin vakti geldi Bf4te stabil, güzel performans alamayan arkadaşlar Windows 8.1 i kursun

• Bende bir yerde okumuştum. Bugün bi deniyim dedim. Gerçekten işe yaradı. Sürekli takılma problemi yaşayanlar bir denesin derim.
  • Win 7 64 bit de hiçbir sorun yaşamıyordum. 8.1 e geçtim çok acayip hep performans düştü he anlık fps düşmeleri kadmalar başladı kaçkere format atıp kurdum nafile. Şans gülmedi bana 😄
  • Evet. Bazi pclerdede performans düştügüde söyleniyordu talihsizlik olmuş ama inşallah yazilimla ilgilidir ve düzeltirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitirimburak

Evet. Bazi pclerdede performans düştügüde söyleniyordu talihsizlik olmuş ama inşallah yazilimla ilgilidir ve düzeltirsiniz.

teşekkürler iyi dileklerinin için :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.