Şimdi Ara

Windows 8.1 illa para mı vermek gerekiyor ?(yarın pc gelecek acil cevap lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nasipse yarın vatandan sistem toplayacağım. Bütçeyi o kadar aştım ki işletim sistemine verecek param yok. Windows 8.1 i nasıl para vermeden kurabilirim ? Hiç bilgim yok kurulum kısmını da anlatırsanız sevinirim. Cevap verenlerden Allah razı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stark-_99_-

Arkadaşlar nasipse yarın vatandan sistem toplayacağım. Bütçeyi o kadar aştım ki işletim sistemine verecek param yok. Windows 8.1 i nasıl para vermeden kurabilirim ? Hiç bilgim yok kurulum kısmını da anlatırsanız sevinirim. Cevap verenlerden Allah razı olsun.

Para vermeden tabiki kurulabilir.İşte bu çeşit kuruluma sektör hafif bir ifade ile "korsan" diyor.

Yapmak istediğin bir çeşit hırsızlık.Ticari bir ürünü izinsiz kullanmak istiyorsun neticede.Öncelikle buna karar vermen lazım.Hırsızlık mı yapacaksın yoksa paraya mı kıyacaksın.

Alternatif olarak Linux t<bznlı ücretsiz sistemler kurulabilir ama illa 8.1 bir kuracağım ve işimi düzgün yapacağım diyorsan maalesef paraya kıyacaksın.O sistemin aldığın donanımdan tek farkı kolay elde edilebilmesi.Yoksa özünde donanım çalmaktan farkı yok.

• Stark-_99_- kullanıcısına yanıt
    DreamSpark'tan Windows Embedded 8.1 indir. Bedava ve lisanslı. öğrenci değilsen, öğrenci olan bi yakınının kimliği ya da üni mailiyle hesap açıp indirin.
    Normal 8.1 den sıradan kullanıcı açısından bi fark yok. Korsan kullanmaktan iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2-3 Sistem hakkında bilgi lazım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.