Şimdi Ara

Windows 8.1 Key

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gittigidiyordan windows 8.1 pro almak istiyorum bildigim kadarıyla key veriyorlar benim pc şuan 8.1 pro ama korsan yani etkinleştirilmemiş. Ben o keyi aldıktan sonra pc ye keyi girip yapabilirmiyim yada illa format atıp baştanmı kurmam lazım.? Yardımınızı bekliyorum iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Crackli windowslar da windows 10 ile yükseltme oluyor key almana gerek yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Crackli windowslar da windows 10 ile yükseltme oluyor key almana gerek yok...

oluyorda güncelleme gelmeyecek korsan oyun oynanmayacak gibi şeyler duydum o yüzden çekiniyorum. doğrumudur bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan.d0144

quote:

oluyorda güncelleme gelmeyecek korsan oyun oynanmayacak gibi şeyler duydum o yüzden çekiniyorum. doğrumudur bunlar

Korsan kullanan arkadaşlarımda hiçbir sorun çıkmadı daha. Oyunlar güncellemeler falan gayet iyi çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hayır doğru değil tamamen orijinal oluyor istediğin kadar format atabiliyorsun herzaman aktive oluyor...
  • quote:

quote:

quote:

Hayır doğru değil tamamen orijinal oluyor istediğin kadar format atabiliyorsun herzaman aktive oluyor...

Ciddimi ? Biraz daha araştırıp 10 a terfi edeyim o zaman :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.