Şimdi Ara

Windows 8.1 Küçük bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Windows 8.1 i merak ettim cd ye çektirdim kurup denemeyi istiyorum ancak şuandaki sistemim Win7 64 Bit Ultimate ben direk format atmak istiyorum şuanda elimde 8.1 Format Cd'si var ben 8.1 i direk format atarak kurabilirmiyim yoksa 8.1 i kurmak için mecburen Windows 8.0 mı lazım bunun cevabını arıyorum herkeze şimdiden teşekkürler. :)

• Hadi arkadaşlar bi el atın lütfen format atıcam yorumlarınızı bekliyorum
  • Hocam Yeni kurulum yapacaksan eğer öncelikle yedeğini al ve talimatları takip ederek kurulumunu gerçekleştir. Her hangi bir sıkıntı olmadan kurulum yapabilirsin.
  • THE_HULK kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni kurulum yapıcam suanda elimde 8.1 sürümü var dvd de çekili halde duruyor bunu direk kursam sorun olurmu temiz kurulum yapıcam windows 8.0 ı kurup üstüne 8.1 i mi kurmamız gerekiyor yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoey26

Hocam yeni kurulum yapıcam suanda elimde 8.1 sürümü var dvd de çekili halde duruyor bunu direk kursam sorun olurmu temiz kurulum yapıcam windows 8.0 ı kurup üstüne 8.1 i mi kurmamız gerekiyor yoksa

Doğrudan 8.1 sürümünü kurabilirsiniz.
  • oğuz*han kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam çok teşekkür ederim :)
  • Rica ederim Hocam takildiğin yer oluyorsa seve seve yardimci olmaya çalışırım...
  • Zoey26 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.