Arkadaşlar Windows 8.1 i merak ettim cd ye çektirdim kurup denemeyi istiyorum ancak şuandaki sistemim Win7 64 Bit Ultimate ben direk format atmak istiyorum şuanda elimde 8.1 Format Cd'si var ben 8.1 i direk format atarak kurabilirmiyim yoksa 8.1 i kurmak için mecburen Windows 8.0 mı lazım bunun cevabını arıyorum herkeze şimdiden teşekkürler. :)
Hadi arkadaşlar bi el atın lütfen format atıcam yorumlarınızı bekliyorum
Hocam Yeni kurulum yapacaksan eğer öncelikle yedeğini al ve talimatları takip ederek kurulumunu gerçekleştir. Her hangi bir sıkıntı olmadan kurulum yapabilirsin.
THE_HULK
kullanıcısına yanıt
Hocam yeni kurulum yapıcam suanda elimde 8.1 sürümü var dvd de çekili halde duruyor bunu direk kursam sorun olurmu temiz kurulum yapıcam windows 8.0 ı kurup üstüne 8.1 i mi kurmamız gerekiyor yoksa
quote:
Orijinalden alıntı: Zoey26
Hocam yeni kurulum yapıcam suanda elimde 8.1 sürümü var dvd de çekili halde duruyor bunu direk kursam sorun olurmu temiz kurulum yapıcam windows 8.0 ı kurup üstüne 8.1 i mi kurmamız gerekiyor yoksa
Doğrudan 8.1 sürümünü kurabilirsiniz.
oğuz*han
kullanıcısına yanıt
Saolun hocam çok teşekkür ederim :)
Rica ederim Hocam takildiğin yer oluyorsa seve seve yardimci olmaya çalışırım...
Zoey26
kullanıcısına yanıt
Rica ederim, kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme