Şimdi Ara

Windows 8.1 orijinal key sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarıma korsna bir cd den windows 8 yükledim elidmeki orijinal windows 8.1 keyi ile bunu etkinleştirmeme izin vermiyor bu anahtar doğrulanamadı, başka bir anahtar deneyin diyor ve etkinleştir seçeneğine tıklayamıyorum cd ile format attıktan sonra içinde kayıtlı olan krosan keyi kullanmak istemiyorum ne yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: sscarecroww

quote:

Orijinalden alıntı: DjemstiL

interneti kapatıp XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB bu keyi girin sonra windows açılınca interneti kapatıp başlata sağ tıklayın komut istemi (yönetici) var onu çalıştırın bu

Windows 8 Pro/Enterprise Online Activation VL MAK Key

WB83N-4QMVK-BDT8K-M8QFW-XWXVC Activation Count: 4972

CC6YP-YNYYR-6D38F-6Y6YX-8QG7C Activation Count: 4976

etkinleştirildi yazısı çıkıcak tamam deyin ve çalıştırı açın slui 4 yazın birleşik krallığı seçin ve interneti açın size telefon numarası verilcek (ücretsiz olanı arıyacaksınız) ve skypeyi yükleyip kayıt olduktan sonra giriş yapın sonra telefon bölümünü açın bayrağı birleşik krallık yapın ve size verilen ücretsiz telefon numarasını arayın, please one falan dicek 1′e basın 3 saniye sonra # tuşuna basın ve one group diyecek gördüğünüz ilk kodu yazın 2-3-9′a kadar hepsini yazdıktan sonra online aktivasyon’a tıklayacaksınız ve size kod söylicek (tane tane one two vs) eğer kodu duyamazsanız * tuşuna basıcaksınız baştan alacak kodu duyup kutucuğa yazarsanız # tuşuna basıp devam edeceksiniz 9. guruba kadar tüm kodları yazdığınızda tamama tıklayın ve etkinleştirildi yazısı çıkacak

Teşekkür ederim ama benim elimde zaten orijinal 8.1 Pro keyi var fakat keyi kabul etmiyor sıkıntı bu

Telefonla Etkinleştirmeyi denedinmi? kesinlikle olur merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: sscarecroww

Teşekkür ederim ama benim elimde zaten orijinal 8.1 Pro keyi var fakat keyi kabul etmiyor sıkıntı bu

Madem elinde orjinal keyin var, neden korsan yazılım indiriyorsun ki? Windowsun sitesinden orjinalini indirip yüklemeyi dene. http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/create-reset-refresh-media

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 19 Kasım 2014; 0:42:47 >
  • sscarecroww kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_99505599/tm.htm
  • Elindeki orjinal key muhtemelen "OEM" dir. Ondan kabul edilmiyordur. Box' dan kurulum yaptıysan. Hiç bunlarla uğraşma madem korsan yükledin. KMSpico yükle sorunun kaynaktan çözülsün...
  • Korsan DVD'den yanlış windows'u yüklemiş olabilirsin. Mesela seninki win 8 SL dir sen win 8 pro yüklemişsindir ya da key yanlıştır veya key korsana düşmüştür.
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    Bende 8.1 pro var ben 8 enterprise yükledim ondan olabilir mi diyorsunuz gerçi şu an win 7 ye döndüm ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.