Şimdi Ara

windows 8.1 recovery çalışmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
20.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aloz01

quote:

Orijinalden alıntı: baymavi

Aynı sorun ile bende karşılaştım ve uzun uğraşlarım sonucunda nerdeyse laptopu servise gönderecektim ki çözümü buldum. Recovery işlemini başarı ile tamamladım ve laptopu mu windows 8.1 den windows 8'e geri çevirdim.

Özellikle bu soruna Windows 8.1 güncellemesinden sonra çok fazla karşılaşılıyor olması gerek ki detaylı çözümü bulduğum yer de çok güzel anlatılmış ve ordaki işlemleri uygulayarak bu sıkıntıdan kurtuldum.

http://www.kamualani.com/windows-8-1-bilgisayar-windows-8e-nasil-geri-yuklenir/

Kardeş eline gözüne sağlık o kadar sıkıntı çekmiştim verdiğin site sayesinde kurtuldum.

rica ederim kardeş çözebilmene sevindim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MagneticFrost

Dün HP bilgisayarıma Win8.1'den recovery yapmak isterken aynı hatayı almıştım. Biraz araştırdıktan sonra hiç iso dosyası indirmeden vs çok basit bir çözüm buldum ve Win8'e sorunsuz geri dönüş yaptım.

Çözüm şu şekilde:

Fareyi masaüstünün sağ üst köşesine götürün./ Büyüteç simgeli ara seçeneğine tıklayın./ Arama bölümüne "reset" yazın./ Çıkan sonuçlardan "Her şeyi kaldırın ve Windows'u yeniden yükleyin"e tıklayın. (Not: Win8'de bu sorgu sonucu "Uygulamalar, Ayarlar ve Dosyalar" seçeneklerinden "Ayarlar"a tıklayınca geliyor.)

Sağ tarafta "Dosyalarınızı etkilemeden kişisel bilgisayarınızı yenileyin" ve "Her şeyi kaldırın ve Windows'u yeniden yükleyin" seçenekleri çıkacak. Buradan istediğinizi yapabilirsiniz. Bilgisayar yaklaşık 2-3 saat sonra fabrika çıkış haline geri dönecektir.

Teşekkür ederim, bugün bu şekilde halledebildim ancak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende şu uyarı çıkıyor 'bazı dosyalar eksik.windows yuklemeniz veya kurtarma medyası bu dosyaları sağlayacak.' usb aldım gidip sırf recovery dosyasını çekip içine atabilmek için laptopta c de filan recovery dosyaları yok gidip vaiocare den çektim dosyaları ama bilgisayar nasıl görecek bu recovery dosyasını anlamadm.usb takılı hala aynı hatayı veriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus bilgisayarını windows 8.1 e güncelledikten sonra sıfırlama yapamayanlar sorun:kişisel bilgisayarınız sıfırlanamadı gerek bir sürücümü bölümü eksik hatası alanlar şu

şekilde sorunu düzeltebilir.

1http://www.asus.com/tr/support/Download/3/110/0/102/36/ adresine gidip Araçlara tıklayıp sonra Globala tıklıyoruz dosyayı indirip programı çalıştırıyoruz 1 dk içinde pc

kapanıp bios açılıyor

Sorun gidere tıklayıp bilgisayarınızı sıfırlayın özelliğine tıklayıp yapabiliriz kolay gelsi
  • Allah razı olsun senden sedo54 hocam bakmadığım yer kalmamıştı sayende format atabiliyorum...saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detone33 -- 11 Kasım 2016; 0:27:2 >
  • Sedo54 S kullanıcısına yanıt
    @sedo54 kardeşim Allah razı olsun büyük bir dertten kurtardın beni. Keşke en başta senin dediğini yapsaydım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.